lisajosefinas

Funderingar

Publicerad 2012-07-31 23:48:23 i Matrecept

Funderar lite angående bloggen, hur privat man ska va eller ska den bara vara ytlig? Hur mycket vill man egentligen dela med sig om sig själv och hur mycket gör man det i vanliga fall i det riktiga livet. I land kan det bara vara fascinerande och sitta och titta på människor som flänger runt på stan och föreställa sig deras historia och deras liv. Allas historia år ju unik. Egentligen skulle jag vilja stoppa varenda en och lyssna på deras livshitoria eller verk. Om då alla skulle vart så öppenhjärtige och berättat med känsla och omsorg skulle det vart fantastiskt. Vårt land är allt bra stelt och kantigt. Var öppen sinnade och ta emot ny kontakt med glädje så skulle nog allt se lite vackrare ut :) just mina kvällsfunderingar som kan utvecklas så mycket mer. God natt på er alla fina ❤

Fönster inspiration

Publicerad 2012-07-31 20:36:19 i Inredning

Jag var ju ute efter gamla fönster senast igår och har redan fått napp. Så i nästa vecka ska jag åka och kolla på dem och få det för en billig peng. Ska bli kul att pyssla lite. Nu sitter jag och kollar på lite bilder här och var och låter insperationen spira! Kan ju inte bestämma mig om det ska vara speglar i, foton eller om bara det ska sättas ljusgrejer häår och var. Såg även att en hade tapetserat rutorna och någon hade satt nät. Så det blir att fila på detta.
 
Imorgon bär vi av till Åsa, ska bli så skönt att komma bort, vill bara spy på detta tråkiga här hemma. Missförstå mig rätt! Jag har haft det sjukt bra här hemma sen vi kom hem sist med sol och bad och allt vad det har bjudits på men det är en helt annan femma att komma bort, koppla av, inte göra det man alltid gör här hemma, ja ni förstår. så nu ska jag packa och tvätta lite så vi kan åka så fort vi är klara imorgon!
 
 
 
 

För första gången ..

Publicerad 2012-07-31 17:53:34 i Matrecept

Lagar jag köttgryta! Idag fick det bli Kalops, som fortfarande står på spisen och puttar. Är 45min kvar innan den är klar och S ska iväg på fotbollsträning så det blev lite dåligt tajmat. Men man lär ju sig! Det blir inte Åsa ikväll utan vi åker imorgon förmiddag istället så jag hinner skriva in mig på skolan innan start (bara två veckor kvar) och fixa lite samt tvätta så man har med sig allt man vill ha :) hoppas nu min kalops blir god :)

Tadaa'aa

Publicerad 2012-07-31 13:11:07 i Allmänt

 
Grym som jag är så fixa jag såklart lite biljetter till super matchen den 8de augusti! Som det ser ut nu så blir det jag, Simon, Jerry, Fia och min lillebror! Är jag typ inte världens bästa syster, flickvän & vän? ;) Så nästa vecka smäller det! Ska bli grymt kul!! Lillebror blev jätte glad!
 

Hej regnet

Publicerad 2012-07-31 09:51:25 i Allmänt

Vaknar upp till skyfall, härligt! Började bli lite orolig först med att jag inte va hemma i kära Sverige men när jag hörde skurarna utanför kunde jag pusta ut! Ikväll blir det nog att vi drar till villavagnen i Åsa, börjar bli less på Alingsås och behöver komma iväg och fånga solen! Ska avslöja en liten rolig grej sen ;) eller mest rolig e la den för mig men det kan va nyttigt att va glad för andra också ;)

Ben & Jerry's

Publicerad 2012-07-31 01:28:45 i Allmänt

På hemvägen åkte vi förbi Statoil, har vart sjukt sugen på BJ i några dagar så hitta jag den nya smaken, halleluja! OM jag ska njuta!!! Eller ah nu sitter S och mumsar i sig så får ta över här! Innan den e slut ;)

Korvkväll

Publicerad 2012-07-31 00:23:09 i Allmänt

Låg och titta på filmen då Simon stängde av och sa att vi ska bege oss mot Andreas för lite öldrickning, det blev jag och grabbarna ännu en gång. OM NI LÄSER TJEJER!! Vad fan ska no jobba och ha i för när jag har semester?! Men lika trevligt har jag för det! Det blev jag, Andrea, Simon och Jerry. Mycket goa diskussioner och en lagom kväll! Imorgon blir det ytterligare ett second hand besök :) good night!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/3585830/images/2012/pic_501708f7ddf2b337e000003c.jpg" class="image">

Jakten på Dodger

Publicerad 2012-07-30 17:27:25 i Allmänt

Såg alltid på denna filmen när jag va liten så va kul att jag hittade den :) så nu ligger vi döda på soffan och bara gottar oss. Vad ska man göra i detta tråkiga vädret lixom?

Sökande..

Publicerad 2012-07-30 16:10:03 i Allmänt

Vi kom på att second hand butiken här i stan inte hade öppet idag, nu e man lite vild i dagarna, så imorgon har det öppet. Istället åkte vi till HustillHus ett annat ställe som säljer gamla saker då vi fick för oss att vi ville ha ett stort gammalt fönster eller två mellan som dekoration här hemma på väggen i vardagsrummet. Sätta spegel, kort eller ljushållare på samt fixa det vitt och lite slitage. Men där kosta det över 1000kr för ett gammalt inte alls stort det va typ det minsta så nu letar jag runt på blocket, tradera och andra sälj-sidor som en tok! Ni vet inte nåt som ligger och skräpar? :)

Sovtil eller sovtextil

Publicerad 2012-07-30 10:00:20 i Allmänt

Vi alla sover ju olika. Som jag som måste tillexempel ha matchande örngott som påslakan och en kudde jämte min kudde jag sover på som ska ligga på längden, varför vet jag inte. Jag ligger med ena benet upp och armen under kudden, så skönt! Ibland naken, ibland endast trosor eller mitt söta nattlinne. Det var egentligen set jag skulle skriva om, att alla tjejer borde ha ett sött/snyggt nattlinne! Skönt och det e som sagt alltid gulligt och snyggt! Själv har jag min favorit ifrån h&m med spets längst kanterna! Kolla dör för dom har massa söta!

New day New week

Publicerad 2012-07-30 09:52:14 i Allmänt

Eftersom blogg.se krånglar så skulle det inlägget jag slängde upp nu innan vart igår vid åtta när jag just stod där och vänta på maten men ja ni vet ju hur det e. S har vart uppe sen åtta mesans jag vakna nu, han stack iväg och spela tennis en timma och sen kommer han hem med frukoströd, lyx! Nybakat hoppas jag också! Tänkte även kolla in en second hand butik idag också och se om man hittar nåt roligt! Nu upp för lite kaffe ;)

I väntan på mat

Publicerad 2012-07-30 09:47:19 i Matrecept

Står på Musses här i Alingsås och väntar på mat till mig och killarna, Simon och Erik. De jobbar fortfarande på med väggarna hos Erik :) hörde nyss en mamma som prata telefon med sitt barn bakom mig, verka som ungen va lite påfrestande då mamman hota med att hon e tvungen att flytta till sin pappa snart för hon "orka inte med hennes jävla tjat" ja just så sa hon "jag orkar inte med dig" osv. Finns då människor till allt, när jag och mamma bråka när jag va i tonåren kunde hon också slänga ut sig att jag skulle flytta hem till pappa vilket aldrig hände men det hugger i mig när jag hör någon annan va så hård mot sin dotter (såna hemska ord sa inte min mamma) tycker vissa inte borde vara föräldrar.

Att komma igång

Publicerad 2012-07-29 11:40:12 i Träning

Såhär i semestertider kan det va lite slött på teäningsfronten och kan vas tufft att komma igång igen! Jag tipsar få om att köpa in nåt nytt träningsplagg då man blir mer peppad! Själv har jag införskaffat mig detta härliga linnet som kommer ifrån Nike, och idag ska det få göra premiär på löparbanan! Ska bara förbi Malin och hämta upp henne så e det bara att köra! Detta linnet kora bara 150-200 någonting på sportamores hemsida som har galet bra rea nu :)

Hemmagjord pizza

Publicerad 2012-07-28 21:25:18 i Allmänt

Lika lätt som det lät förut, kavla ut Sara-Lee degen på en plåt med bakplåtspapper och häll sedan över tomatssåsen som kommer med degen. Lägg sedan på Parma skinka och mozzarellaost och låt gotta sig i ugnen på 200grader i ca 15-20minuter. När den är klar är det bara att lägga på lite ruccola och pesto! Enkelt och så jädra gott och mättande :) Nu ligger jag proppmätt på soffan medan Simon är och hämtar mer mat i köket för tredje gången, de säger väll allt? ;) snart ska vi plöja igenom alla Batman filmerna också så vi kan titta på den nya som går på bio. Har hört mycket bra om den :)

Sara-Lee

Publicerad 2012-07-28 19:08:54 i Allmänt

Fun part of cooking! Ikväll ska jag försöka mig på en alldeles egen Roxanne som jag åt på Cyrano i tisdags. Som består av mozzarella, parmaskinka, tomatsås och pesto. Ska även köra med lite ruccola! Återkommer med resultatet! ;) bjuder även på en dagens-jag!

Åska medför mys

Publicerad 2012-07-28 18:28:08 i Allmänt

Då slog åskan till i Alingsås, som jag trodde. Så nu är allt utdraget så då finns det inget annat att göra än att lägga sig på sängen en stund med h&m's höstkatalog samt jotex för en avkopplande stund :) hoppas också att S kommer hem snart för nu känns det lite för ensamt här hemma.

Bättre uppdatering..

Publicerad 2012-07-28 17:04:39 i Allmänt

Måste ta tag i att uppdatera bättre, men vad ska man egentligen skriva om en sånhär dag då det inte händer så mycket. Kan ju inte vara så kul att läsa om att jag bara har lagat lite snabbt käk till mig själv och sen hängt upp den andra tvätten?! Sån läsning är ju egentligen rent skräp! Men saft böev det då ingen, men för att uppdatera med nåt så ger jag er en dagens lista, vilket jag är emot egentligen men det är bra tridsfördriv :)
 

Dagens humör: Glad & rätt harmonisk.

Dagens mående: Seg och lite ont i huvudet, kan ju bero på att det kanske blir åska.

Dagens borde: Göra saft ..

Dagens frisyr: Fläta med ett spänne i luggen, för varmt med nersläppt.

Dagens smink: Absolut ingenting! Solbränd och fin som jag är! :)

Dagens klädsel: Svarta jeans & svart linne, once you go black you never go back.

Dagens favoritlåt: John Mayer - Waiting on the world to change (funkar alltid)

Dagens planer: Absolut ingenting, tar det som det kommer.

Dagens vill ha: Strålande sol, strand och alla mina vänner runt omkring mig! <3

Dagens längtan: Åsa & sol!

Dagens beroende: Fläkten som står på för fullt, konstant varm!

Dagens tråkigaste: Händelselös dag & endast väntan och hopp om bra väder.

Tröttsamt

Publicerad 2012-07-28 15:58:22 i Allmänt

Antingen så funkar inte appen som den ska eller så krånglar det här när man väl bloggar från datan eller som ni kanske har märkt så kommer det samma inlägg tusen gånger om, occh bilderna blir kodrader. Det gör ju så man tappar suget en del. Men jag hoppas att blogg.se är på bättringsvägen och att detta bara är tillfälligt! Får ju vara positiv! Som jag nämde förut så får man ju passa på att pyssla här hemma när det är grått och regn ute, så¨tvätten är på G och allt är undanplockat. Så nu tgänkte jag ge mig på att försöka göra vinbärssaft medans min S är iväg och hjälper Erra att köpa material till en vägg de ska bygga upp i ett hus här i stan.
 
Visst känns allt deta lite segt för en lördag, men vad gör det, man har ju semester, då kan det kalasas vilken dag som helt och vilas vilken dag som också för den delen! Har ju som sagt var håll igång hela veckan, ingen lugn stund förutom på stranden så dt är väll på tiden. Men på ett sätt äe jag jätte rastlös samtidigt som jag egentligen bara vill ta det lungt. Får ta det som det kommer :)

Tvärvändning!

Publicerad 2012-07-28 12:32:01 i Allmänt

Från att vara sol och nästan 30grader så är det nu grått och bara öser ner. Både jag och S känner oss spralliga i bena och känner att vi måste göra saker, man har trots allt vart igång en hel del hela denna veckan. Ganska skönt på ett sätt att vila lite en dag och få saker gjort här hemma. Men solen är ändå jätte välkommen! Saknar redan stranden och värmen ❤

Vilken vecka!

Publicerad 2012-07-28 02:12:39 i Allmänt

Har omgetts av Goa människor hela denna vecka! Sol och bad, stranden, go musik, grillkvällar och även resturange besök, volleyboll och massa gemenskap! Bästa veckan på länge, så e det ju givetvis sommar! :) idag blev det givetvis stranden igen och grillningen skedde hos Eva och Peter där Louise sitter kattvakt medan dom gottar sig i utlandet! Va så kul att träffa Louise igen som blir mer sällan nu när vi inte e grannar längre. Tack underbara sommar för dessa kvällar! ❤

En dag på stranden

Publicerad 2012-07-26 22:52:15 i Allmänt

Drog mig bort vid ett tiden för att sola och bara lyssna på go musik, sen kom min S och Jerry samt Eva och gjord emig sällskap. Vi har badat och haft det riktigt gott. Älskade sommar! Nu blir det snart grill hemma hos Fia & Jerry, sydn bara att min kära bffmåste jobba kväll idag, så det e jag och killarna aftonen till ära!
 

Sol vind och vatten

Publicerad 2012-07-26 12:22:10 i Allmänt

Igår var det en heldag ute i solen. Vi sola och sen på eftermiddagen blev det volleyboll och bad. En perfekt em avslutades med grillning med goa vänner :)

Spontanitet

Publicerad 2012-07-25 10:23:42 i Allmänt

Kvällen blev på cyrano efter allt solande, det är en resturange här i Alingsås. Käka gott drack gott så vi drog oss vidare mot åkanten för lite mer öl. Nu är vi hemma och kvällen har vart sådär spontant go! Underbara semester!

Sol & värme

Publicerad 2012-07-24 15:08:49 i Allmänt

Har legat vid sjön hela förmiddagen och sen lunch hos Fia och Jerry, nu sitter vi och har det gott på balkongen :)

Sunshine

Publicerad 2012-07-24 09:22:56 i Allmänt

Här strålar solen! Jag hoppas det håller i sig så man kan dra sig iväg till vattnet och underhålla brännan så den inte försvinner :) annars har jag inget planerat idag, hoppas på att få träffa evapeva :)

Hemmet

Publicerad 2012-07-24 09:20:17 i Allmänt

Nytt i vardagsrummet med lite blåa detaljer så det passar in till våra blå vaser vi köpte för jätte längesen och den nya tavlan till köket, tänkte visa er än bara babbla om det :)

@ Ikea

Publicerad 2012-07-23 17:08:43 i Allmänt

With Mallis
(appen krångla så detta var ju förut vid två-tiden)
 
Men nu sitter jag här hemma och vilar fossingarna. Lite seg efter allt strosande. Fick köpt mig nya blommor till sovrummet, tavla till köket, lite prydnad men bäst av allt är nya tallrikar. Nu har vi beiga som e så tråkiga så köpte helvita. Kommer bli snyggt! Så bort med de gamla in med de nya ;)
Supermmysigt att åka iväg med Malin också som inte händer så ofta :)

Vill inte..

Publicerad 2012-07-23 08:47:10 i Allmänt

Vakna idag! Hör att det blåser och är grått ute och var också lite förvirrad över vart jag va imorse när jag vakna. Men snart är vi tillbaka i Åsa igen och vädret skulle ju bli bättre i Augusti. E väll kul att va hemma så sätt men detta regnet.. Typiskt Alingsås. Nu blir det ide kaffe för att sen åka till Ikea :)

Landar

Publicerad 2012-07-22 22:53:19 i Allmänt

Har nu landat lite här hemma! Ska gotta i mig lite melon istället för godis, synd att man inte äter det oftare, sjukt gott! Sen hopp i säng för imorgon blir det Ikea med Malin :)

Vardagstjafs

Publicerad 2012-07-22 22:50:24 i Allmänt

Japp, då var man hemma i den roliga vardagen igen! Tvätt o jävelskap! ;) måste även göras på semestern tyvärr! "det se aldrig känt så rätt, att strunta i all tvätt för nu är det min tuuuur" känner ni igen den biten från reklamen? Om det ändå vore så väl ;)

Solbränd

Publicerad 2012-07-22 17:01:20 i Allmänt

Äntligen lite färg! Nu hålla det på med massa tvätt så man är redo för att åka ut snart igen :) bara lite jobb i veckan!

Oturligt nog..

Publicerad 2012-07-22 16:59:55 i Allmänt

Så dog min mobil igår kväll så visste jag inte min pinkod så har inte kunnat blogga tyvärr, men nu är vi hemma igen, känns sådär! Med S ska jobba i veckan som kommer och jag tacka ja till två turer sen ska jag bannemej vara ledig! Igår efter vi hade vart på stranden blev det grillning med pappa och idag har vi träffat både faster och farmor innan vi for hem. Nu ska vi landa lite och känna att vi kommi hem! Längtar redan tillbaka till Åsa!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/3585830/images/2012/pic_500c0712e087c341350003b2.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/3585830/images/2012/pic_500c0712e087c341350003b2.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/3585830/images/2012/pic_500c0712e087c341350003b2.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/3585830/images/2012/pic_500c0712e087c341350003b2.jpg" class="image">

Titta, kolla här!

Publicerad 2012-07-21 08:52:37 i Allmänt

Vad jag vakna upp till! Strålande blå himmel,'sol och inga moln i sikte! Hej stranden & havet! På med kaffet för att vakna till och sen bär vi av för lite bränna! :))

Film & mys

Publicerad 2012-07-20 22:57:36 i Allmänt

Efter att ha grillat en go bit mat blir det lite film så vi kan ladda upp inför imorgon då det blir sol och bad! Vädret lova sol och över 20grader, strålande blå himmel! Åh vad jag älskar Åsa ❤

Kärt återseende

Publicerad 2012-07-20 16:31:21 i Allmänt

Trots lite moln här och där har dagen vart varm och bra hittills! Imorse tog vi en promenad på klipporna och gick sen och titta på våran gamla sommarstuga vi hade som små, dofterna gjorde så man kände sig som ett litet barn igen. S åkte hem en sväng för att hämta grejer och köra sin mamma med familj till flyget vid ett så han borde vara här snart igen. Pappa kom förbi på en kaffe och det var så härligt att träffa honom igen, blir förhoppningsvis lite grill tillsammans innan vi åker. Fick planterat lite indian krasse också, hoppas det dyker upp snart i lådan! Nu blir det lite vila innan vi ska grilla sen. Solen tar på krafterna :)

Newin summer12

Publicerad 2012-07-20 09:27:30 i Allmänt

Som ni kanske såg i bakgrunden innan så hängde min nya blus där så fint, och Simons nya skjorta. Båda är från H&M blusen 129:- om jag inte minns fel (som ska knytas där fram vilket jag inte ska göra) och S hetrskjorta 100:- på rean! Fick tag på en snygg vart klänning också och ett par nya svarta byxor för 99:- som hittat!

Solsken!

Publicerad 2012-07-20 09:13:00 i Allmänt

Vaknar upp till strålande sol och det kunde inte kännas bättre! Sommar! Här ligger jag nyvaken och ska snart trippa upp och sätta på kaffe, S sover fortfarande så gott så han får ligga en stund till :) , idag blir det sol och bad och träffa papsen, S ska hem en vända och hämta saker och köra hans mamma med familj till flygplatsen och sen komma tillbaka, så han ser jag väll i eftermiddag igen, mer sol till mig ;) se vilket mysigt sovrum vi har! Alldeles nytt! ❤ vill aldrig lämna detta stället!

Myskväll

Publicerad 2012-07-19 22:19:16 i Allmänt

Det blev inget pappa ikväll, utan imorgon istället! Det härliga va att solen kika fram förut, då va det ut med en gång och sitta på altanen för att ta en öl och spela lite kort. Men regnet kom tillbaka sen så det blev pizza idag och även lite snacks. En nomnom-kväll! Imorgon blir det sol & bad på klipporna! Ochfrukost ute i solen, DET e lyx!!

Sen lunch

Publicerad 2012-07-19 15:57:58 i Allmänt

Nu har vi vart på Kungsmässan här i Kungsbacka och shoppat lite och kollat i affärer. Buffé stället som kg alltid går till när man är här hade stängt och gjorts om till en ny restaurang, stor besvikelse! Istället blev det en tex mex tallrik på Fyren där jag och min kusin ofta satt när vi va små! Goa gamla minnen! Och lika gott var det! Nu tillbaka till vårat andra hem för kaffe och lite slö tid innan vi ska träffa papsen ❤

20120719

Publicerad 2012-07-19 09:56:19 i Allmänt

Rise and shine godingar! Här har vi det så bra, sitter med morgonkaffet och gosar oss i soffan framför Nyhetsmorgon, hur mysigt är inte det? Trots regnet så har vi det bra, vi ska se på en film och äta frukost sen får vi se vad dagen har att erbjuda! Ha en toppen dag!

Har det underbart

Publicerad 2012-07-19 09:41:37 i Allmänt

Efter att ha hämtat nyckeln hemma hos mormor och morfar åkte vi mot vårt andra hem! Först en sväng på Freeport och sen mot villavagnen! Det är fint och härligt här så jag vill aldrig åka hem, vill aldrig lämna detta! Efter att S klippt gräset och jag pillat med blommorna så inhandla vi mat inför dagarna. Sen på eftermiddagen fick vi besök av Simons syster Louise och svärfar Stefan. Vi hade en sån bra dag igår! Idag regnar det tyvärr, men sen lovas det sol fredag-söndag! Vi har det sjukt bra!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/3585830/images/2012/pic_5007b334ddf2b3417d000905.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/3585830/images/2012/pic_5007b334ddf2b3417d000905.jpg" class="image">

Att komma igång

Publicerad 2012-07-18 08:16:08 i Allmänt

S ligger fortfarande kvar i sängen, trots att klockan ringde vid sju tiden. Han är inte den bästa på att komma upp på morgonen. Men det är hans slöa slapp tid med en kopp kaffe som går om han ligger för länge, ;) vid tio åker vi till ö&b och köper med en grill till villavagnen, den som fanns där slängde mormor och morfar så dåville vi bidra med någonting också till den fina vagnen. Efter köpet beger vi oss mot Åsa och det första vi ska göra är att hoppa i vattnet, spelar ingen roll hur kallt, blåsigt eller om det regnar, vi ska bannemej bada :D Nu ska jag hoppa in i dduschen (standard avslut på mina inlägg eller?) och sen blir det lite småplock innan vi far mot underbara Åsa!
 
Kuggaviken sensommar, då de flesta båtarna är upptagna för vintern.

Det vill vi fira!

Publicerad 2012-07-18 07:21:26 i Allmänt

Idag fyller min goa Egzona år, 22sommrar är hon nu! Jag skulle så gärna velat fira henne men hon är juni Kosovo nu, snart gått en vecka :) men lär hon är hemma igen blir det nog en middag som bjuds av oss tjejer! Happy b-day Egzz ❤

Nya tag

Publicerad 2012-07-17 23:42:33 i Allmänt

Eftersom Simons jobbarkompis skulle hem från Grebbestad imorgon blev det ju givetvis inget. Vi blev rastlösa redan en dag in på semestern av att inte åka iväg nåt denna veckan så vi bestämde oss för ca en halvtimma sedan att åka till Åsa imorgon. Min mormor och morfar har ju köpt en villavagn och renoverat som står där (vi hade en sommarstuga där när vi var små också så vi är väldigt kära i Åsa och havet) sen så bor ju min pappa, farmor och faster och hela fadderullan där också :) så det kommer nog bli en rolig vecka. Vi får även se hur länge vi stannar men till helgen ska det ju bli fint så kan hända att det blir ända till söndag. En dag i Varberg, grillkväll hos pappa och faster och mys vid havet. Vi har att göra och ska bara ha det så gott! Jag har i alla fall packar ner allt jag äger och har känns det som, inte mycket plats kvar till Simon, nu längre jag tills imorgon så hoppas jag kan somna :)

Rofylld dag

Publicerad 2012-07-17 20:54:27 i Allmänt

Haderian hadera, sitter Simon och sjunger med till Allsång på Skansen, gulle! Jag är då inte sämre kan jag säga ;) hur gamla låter vi inte? Idag har vi städat bilen tillsammans och fixar lite här hemma samt åkt lite ärenden. En alldeles lagom dag som vart mysig! Imorgon om vädret tillåter (yr och SMHI har lovat sol) så åker jag och Simon till vattnet och gottar oss. Nu ska jag ge mig på mina naglar! Måste lära mig att vårda dom och sluta bita, så äcklig e jag! ;) slut med det i alla fall, ni får gärna avskräcka mig med lite äckliga historier så jag låter bli! ;)

För lång sovmorgon

Publicerad 2012-07-17 12:06:57 i Allmänt

Vi råka nog sova lite för länge på våran första semester dag! Solen skiner som jag beställt och vi borde komma upp ur sängen snart, men det var otroligt skönt här idag! Känslan av att vara ledig är fantastisk! Får släpa mig upp till kaffet och försöka få med Simon till någon klippa idag :)

Soffhäng, check

Publicerad 2012-07-16 22:56:11 i Allmänt

Plösar i soffan, så jäkla gott! Inget jobb att gå upp till, sovmorgon tillsammans bara ligga och dra sig & ha det så dör gott som man bara kan i varandras närhet! Åh vad jag ska gosa dessa fyra veckorna! Lovely! Myskväll i soffan!

Som ett litet barn

Publicerad 2012-07-16 20:39:35 i Allmänt

Jag fryser om fötterna, eller egentligen hela jag men mest fötterna! Jag är också hungrig som en liten barnrumpa! Skönt att vara hemma igen och bara koppla av och njuta av att det e semestertid tillsammans med min S ❤ , idag orkar vi inte laga nåt eftersom det blev lite sent i östakulle så det fick bli fish & chips rätt in i ugnen! Enkelt och bra så slipper man göra nåt. Eftersom det känns som höst så tillåter jag mig själv att tända ljus såhär på sommaren! Mysigt så det skriker om det!

Arbetande S

Publicerad 2012-07-16 16:59:45 i Allmänt

Anlänt i östakulle ännu en gång för att se hur golvet blev i köket, lite till bara sen är det klart! Här står min snygging och sliter ❤

Glädjerop, semester!

Publicerad 2012-07-16 15:10:47 i Allmänt

Äntligen äntligen äntligen säger jag bara! Efetr att ha pluggat ända sen i Januari och sen direkt hoppas på jobbet efter det så är jag äntligen ledig! Är jag inte förtjänt denna goa semester? öh jo! Nu kan solen och värmen komma med glädje vilket jag dumt nog tror att den kommer att göra. Åh va gott jag ska ha det! Ni vet ju redan mina planer så som jag tjatat om Åsa och Varberg m.m
 
Sitter nu hemma och väntar på att Eva & Peter ska plocka upp mig, vi ska ut till Louise i Östakulle där min S är och lägger det sista golvet, tror det e skönt för han när det är klart, men som sagt så gillar han ju och pilla med sånt, han länbgtar ju så efter att vi ska skaffa oss ett eget hus som han kan pilla med. Har äntligen fått plockat undnan lite här hemma också som jag inte orkat på några dagar samtidigt som jag sprang och små åt på min matlåda som jag aldrig fick med mig till jobbet idag. Nu ska jag koppla av lite innan de kommer :)
 

Snart så!

Publicerad 2012-07-16 06:48:03 i Skönhet/Shopping

Ska strax börja, nu är det nedräkning som gäller, sju timmar kvar innan jag går på semester! Kom igen nu värmen och solen nu är jag redo! :)

Som jag förtjänar

Publicerad 2012-07-15 22:52:24 i Skönhet/Shopping

Fy fasen vad dåligt jag mått idag! Vakna vid elva tiden av att jag var tvungen att göra mindre mysiga saker på toaletten, så bakis va jag, och en extrem huvudvärk på det, så efter att ha sprungit fram och tillbaka mellan toaletten och soffan fick jag äntligen somnat vid två tiden, sen när jag vakna vid halv fyra så fortsatte det. Kallsvettig och jävlig! Fick sen äntligen i mig lite mat som min S laga till mig medan jag vila i soffan. Efter en dusch va jag piggare och kände mig bättre men ändå jätte trött och känslig för ljud. Vid sju åkte vi och grilla hos Eva och Peter vilket va mysigt och ett bra avslut på kvällen! Gårkvällen var bra förutom att jag blev väldigt full, istället för Lalex så åkte vi till hotellet, folk var mer sugna på det! Men det var annars en bra kväll!

Här fixas det

Publicerad 2012-07-14 12:25:19 i Skönhet/Shopping

Fixat ihop två ikeamöbler med Louise nu mesans killarna lägger golvet! Snart är det bara ett golv kvar! Nu är det fax för kaffepause, välkommen till snickarvärlden! Ikväll blir det förfest hos Eva sen iväg på Lalex årliga fest. Hon brukar ha en varje sommar för att fira sin födelsedag. Har tyvärr missat två år så jag njut på en bild från 2009 på oss tjejer. Mia, Eva, Jag & Lalex!

Saturday morning

Publicerad 2012-07-14 08:01:41 i Skönhet/Shopping

God morgon, rise and shine! Jag känner fortfarande i ögonen att jag är trött men är på ett sätt pigg ändå! Ska nu hoppa upp för min kopp kaffe, doftar ljuvligt! Simon har redan vart uppe och satt på det. Om någon timma ska vi ju ut till östakulle till Louise och Musse, Simon och Musse ska lägga golv, jag och Louise vet jag inte riktigt :) ha det gott!

Duschens måsten

Publicerad 2012-07-13 14:05:06 i Skönhet/Shopping

Saker jag inte klarar mig utan.
 

Man ska ju känna sig ren och fräsch när man kommer ur duschen. Mina måstn är självklart en bollskrubb eller skrubbhandske, jag har både och. Det gör så man känner sig extra ren och man håller sig borta ifrån döda hudceller och kan därför bygga på en snyggare bränna. Utan dessa redskap kan jag känna mig smutsig om jag inte har dom till hands trots dusch, så skrubba är det bästa jag vet. Ldb peeling använder jag till ansiktet, inte varje gång men med jämna mellanrum. Den gör så att orenheterna i ansiktet håller sig borta och finnar uppstår inte lika lätt, i början kommer det ju givetvis upp om du inte rengjort hude så innan, men det är bara för att huden rensar, det går över sen. Och så självklart inpackning,  Jag brukar slänga i en en gång i veckan för att håret ska få kurera sig lite. För att den ska sitta i tillräckligt länge brukar jag fila fötterna eller raka bena medans den verkar. Glöm heller inte att återfukta huden med en bra lotion efteråt, annars lär du bli torr.
 
Simpla små vardagsråd som är lätt att lägga in i sina rutiner :)

Den såkallade sommaren.

Publicerad 2012-07-13 12:51:00 i Allmänt

Regnet fourtsätter att ösa ner. Det känns nästan som vi kan skita i denna sommaren. Jag har aldrig vart med om att det har regnat såhär mycket på en sommar. Det var som min styvfar sa i onsdags, de tidigare åren har bara vart ren tur med högtryck osv, nu får vi alla i denna 90tals generationen se hur en riktig svensk sommar är, om det stämmer eller ej vet jag inte men ja han har ju vart med ett tag. Känns bra att jobba ikväll ändå när det är sånthär väder. Lite stressad är jag över att jag ska vara ledig i fyra veckor efter måndagens arbetspass. Visst är det alltid skönt att vara ledig men när det regnar kan det lika gärna kvitta.
 
Känns som jag bara bablar om sommaren, bevsikelsen och hoppet om sol och värme men det påverkar ju mer än vad man tror. Jag vill uppleva havet, sol och bad som alla andra sommrar. Ikväll efter jobet blir det lungt här hemma med min S för imorgon ska vi till hans syster och pojkvän, S och Musse ska lägga golv i hans hus som håller på att renoveras, ska bli kul att träffa dom igen. Louise (S syster) bodde ju tidigare i samma hus som oss men flyttade midsommarhelgen så får ju inte träffa henne lika mycket längre vilket känns lite tomt, så jag passar på att följa med till Östakulle imorgon för att ta igen lite tid! Kolla in hennes blogg också, laaaaaa.blogg.se som handlar om att starta nytt företag, vägen att lyckas och tro på sig själv samt lite vardagspyssel med ett helt nytt hus som ska renoveras och fixas. I believe in you!
 
Nu är det hopp in i duschen och lite fix här hemma innan jag spenderar ännu en kväll på jobbet!
 
Jag & Louise förra året, Midsommar i Varberg!
 

Två pass kvar!

Publicerad 2012-07-12 22:51:13 i

Sen har jag & mitt hjärta semester tillsammans! Så jäkla underbart! Vi ska ha det så gott, vara i Åsa, Varberg, havet och sola och bada! Ska bli toppen! Kanske blir en sväng till Grebbestad också! Bara njuta! Oj vad jag längtar! Bjuder på en bild på min älskade Simon, mitt allt!

 

Moment like this

Publicerad 2012-07-12 14:38:57 i Allmänt

Dessa regniga dagar saknar jag verkligen dessa stunder, segelturerna i Åsa, häng hemma hos faster och även grillkvällarna hos pappa som håller å ända in på småtimmarna. Dagarna i kuggaviken eller ute på ön, dra till pizzan och sitta med alla nära och kära, ja jag saknar allt med Åsa, sommaren och min goa sida av släkten! Hoppas på sol och bad där snart och att sommaren kommer till oss!
 
pappa & fammo
Faster Maggan & paps
Min S med Göran & paps i bakgrunden (2009)
De goa segelturerna ut till öarna
 
Snart är det semester, snart kommer nog solen och värmen. Snart kommer vi till Åsa, det är något magiskt med det stället. Ja ni fattar själva om ni också har ett sommarställe eller andra hem som är sådär toppen.
 

Forever you

Publicerad 2012-07-12 11:59:05 i Allmänt

Här stannade vi på hemvägen ifrån mamma. Gick längst sjön och sen tog en titt på slottsruinen. Allt var Simons idé, gullekille jag har, vi ristade in våra namn på namnväggen på slottsruinen där massa turister osv har skrivit. Vi skrev L<3S 2012, hoppas att jag lyckas få upp bilderna snart. Appen krånglar. Men här är i alla fall utsikten ver sjön mot Långared.
 
 
(nu dök visst bilden upp, bara sådär i inlägget)
 
Idag är det ännu en kväll med jobb, slappar som bara den nu här hemma (ute regnar det ju som vanligt) och sen börjar jag halv fyra. Nu é det bara tre arbetspass kvar!
 

Något fel

Publicerad 2012-07-12 11:20:08 i

Försökt ladda upp bilder från igår men det funkar inte så vet inte vad som kan va felet, får ha tålamod helt enkelt :)

Hos mamma

Publicerad 2012-07-11 20:08:48 i Allmänt

Sitter hos mamma och har nyss ätit grillat och fått en jättegod efterrätt! De Ernst gjorde i sitt program med glass, grädde, maränger, turkisk yoghurt och bär! Kanon gott! Nu myser vi med kaffe och mat Tina! :)

Kaffemys

Publicerad 2012-07-11 16:52:15 i Allmänt

Med Eva-peva! Dagens sociala stund när man sitter med mobilen och spelar Song pop mot varandra! Roliga tjejer vi e ;)

Snart klar!

Publicerad 2012-07-11 12:37:20 i Allmänt

Sitter på jobbet och har lite rast sådär passa på att slänga in ett inlägg! Sjukt trött idag och längtar tills att få komma hem och ta en dusch! Sen får jag finbesök av Egzona som jag ska säga hejdå till, hon åker till Kosovo imorgon i en månad! Kommer bli tomt. & ikväll blir det middag hemma hos mamma för att säga hejdå innan dom åker iväg till Mallorca på fredag. Alla åker iväg till värmen så det blir mycket hejdå idag! Hoppas fortfarande på att sommaren ska komma till oss! Nä nu är det dax att jobba igen, bara en timma kvar! Woho!

HAPPY B-DAY

Publicerad 2012-07-11 06:50:58 i Allmänt

 
Idag fyller världens bästa vän år! Hela 22år, kära vän! Stort grattis till henne! Sjukt att vi hållt ihop enda sen vi va fyra.Det är då allt sann vänskap!

Höstkyla?

Publicerad 2012-07-11 06:40:56 i Allmänt

Jag fryser, detta är inte sommar, känns som is i luften! Har till och med tagit på mig stickat idag! Hoppas detta vänder! God morgon på er!

Jordgubbar med grädde

Publicerad 2012-07-10 23:48:10 i Allmänt

Vi gottar till oss idag! Underbara sommarsmaker i min mun! Bara värmen kunde vara här också! Dags för sängen, klockan står på sex imorgon då ska man hoppa upp redo för jobb!

Song pop app

Publicerad 2012-07-10 21:57:31 i Allmänt

Jag och Simon är helt galna i denna app nu, Song pop free kan ni hitta den på inne på AppStore! Man gissar låst på tid och den som hussar fortast och har flest rätt vinner! Rätt kul :) även om Jag ligger under ;)

Chicken

Publicerad 2012-07-10 19:54:17 i Allmänt

Står i hoodie och trosor och lagar kycklingryta känner mig som en kvinnlig version av nakna kocken! Fasen va gott detta kommer bli med lite kärlek!

Ny design!

Publicerad 2012-07-10 17:40:11 i Allmänt

Ja som ni ser så har jag fått fixat en lite roligare design äntligen! Kommer från den där sidan som man kan hitta gratisdesigner, designadinblogg.se heter den! Bara att välja och vraka :) får se om jag trivs med denna men än så känns den helt ok! Nu ska jag väcka min S som sovit lite middag efter jobbet (som ett litet barn!) ska ju som sagt till Ica!

Finaly finaly!

Publicerad 2012-07-10 17:15:15 i

Jaaaaaa äntligen funkar denna underbara app som gör bloggandet så lätt! Hade inget speciellt på hjärtat! Blev en snabb kaffe på stan förut med vännen Sofia och så fick jag träffat Egzona en snabbis, hon åker till Kosovo i en månad på Torsdag! Har även blivit beroende av min app som vränger ansikte och röst! Sitter och fnissar då och då för mig själv medan S tittar på en tråkig film han brukar välja, jätte kul tidsfördriv ;)

Ögontips

Publicerad 2012-07-10 15:06:55 i Allmänt

Tänkte ge er ett litet tips mot trötta ögon! Jag har länge vart fast i mina bruna linser ( jag har blå/gröna ögon egentligen) Har nog använt linser i över fyra/fem år. Tyckt att min egen ögonfärg har vart så kylig på något vis men nu har jag faktiskt börjat ha mina helt egna ögon, eller vad man ska säga. Jag använder helt enkelt inte linserna lika mycket längre. Ett tips till trötta ögon är att använda en vit eyeliner penna i underlinjen på ögat, gör att man ser mer vaken ut och mina blåa ögon tindrar lite mer när jag har den. Testa på! Jag lovar att ni kommer se skillnad!
 
 

Free day!

Publicerad 2012-07-10 10:50:45 i Allmänt

Idag är jag ledig, såå härligt! Vakna av sol men sen när jag väl satt på mitt kaffe och ska kolla datan lite så börjar det ösa ner regn. Tack! Samma visa som förra gången jag var ledig, regn regn. Åkte förresten i fredags till Allum med S som skull eingandla nya brallor, vi fick hem ett nytt duschmunstycke och jag en plattång, äntligen! H-a-l-l-e-l-u-j-a! Vårt gamladuschgrej var inte så fräscht och om det ska hända nåt så får man typ stå för det själv, så funkar tyvärr hyresvärlden.
 
Nu hoppas jag att regnet ska upphöra så jag kan möta upp bästevän i stan för fika och massa tjat. & imorgon blir hon lika stor som jag, hela 22år! :)
 
 

Med turban på huvudet

Publicerad 2012-07-09 14:11:09 i Allmänt

Här sitter jag nyduschad, känns som att det är i onödan eftersom jag kommer svettas ihjäl på jobbet sen ändå, som vanligt. Finns ingen luft på det stället, minsta lilla rörelse = dyngsur, härligt va? Min hud kommer snart torka ut så mycket som jag duschar.
 
Förövrigt är jag lite småbevsiken på sommaren idag. Visst jag har en vecka kvar att jobba sen är jag ledig en månad innan skolan drar igång igen men det känns ändå som att vädret kommer svika en. Vad ska hända? Vi har betsämt att vara i Åsa i en vecka i alla fall, min mormor och morfars villavagn är renoverad och klar så ska låna den, samt hälsa på pappsen som bor där. Hoppas på fint väder såklart annars blir det Varberg över en dag också för lite mys. Sen har vi inget planerat. Jag har inte fått någon sommarfeeling, inga lyckorus, inget hav. Tar jag ut denna bevsikelse i förskott? Jag hoppas att min inställning vänder.
 
Dax att borsta ut det slitna håret och fixa iorning sig.
 
 

Snart över!

Publicerad 2012-07-08 22:24:08 i Allmänt

Mina fötter värker, ögonen kan knappt hållas öppna, nyduschad för andra gången idag, ligger nu på soffan och smälter den fina kvällsmaten min kära S hade fixat efter att jag jobbat delat idag. Så skönt att ha helgenavklarad nu men hardessvärre ett kvällspass imorgon också, med en vikarie.. Men det går förhoppningsvis bra! Sen på tisdag är jag äntligen ledig, jag ska njuta, inte lyfta ett finger, sova ut, njuta av mitt morgonkaffe, ligga kvar i sängen bara för att jag kan och se vad dagen har att erbjuda. Förhoppningsvis är det fint väder så man kan njuta i solen och ta en kvällspicknick vid sjön. Som sagt, jag ska njuta hela dagen lång... På tisdag. 
 

Jobbdag

Publicerad 2012-07-07 23:07:44 i Allmänt

Ursäkta torkan! Har som sagt jobbat från 12-21 idag och imorgon blir det delad tur, det vill säga (7-12 16-21) så blir inte så mycket tid till att skriva. Appen funkar ju fortfarande inte, kan ens inte logga in på den, så den raderades. Hojta till när det funkar! Nu är det snart sängen för om jag nu ska vara människa imorgon!
 

Snälla vädergud!

Publicerad 2012-07-06 15:49:41 i Allmänt

Dagens; Uttråkad ledig dag i ett regnit Alingsås, nya hoodien från H&M på.
 
Jag har städat, bäddat om, plockat undan massa skit, ja ni vet hur det går till och vad man gör när man städar. Segt, så jäkla segt. Blev inget stan idag heller pga regnet. Detta jävla väder, man är ledig kan man inte då få lite sol? Jag som trodde att sommaren skulle börja när det var så vackert och varmt igår! Uttråkad tjej i alla fall. Nu väntar jag på att min S ska komma hem så blir det förmodligen lite handling och sen en rejäl myskväll! Jobb resten av helgen sen så det blir att ta det lungt för en gång skull..

Trött dag

Publicerad 2012-07-06 11:07:32 i Allmänt

Den tidiga morgonen gjorde allt sina spår igår eftermiddag. Var så trött som jag aldrig är! Kom hem från jobbet och tänkte sola lite i det härliga vädret men direkt då jag gick ut så gick den ju i moln, såklart! Efter middagen blev jag så trött så jag slockna i soffan. Vakna upp vid åtta och halv sov lite då och då, det var skönt att lägga sig den kvällen!
 
Idag blir det hemmasysslor och en snabbis på stan med Eva & Egzona. Tänkte kolla in på Cervera efter en ny snygg prydnadssak till hemmet. eftersom jag är ledig idag ska jag försöka få lite saker gjort och umgås med min S. Sen kommer jag typ bo på jobbet lördag och söndag.
 

New on today

Publicerad 2012-07-05 06:38:54 i Allmänt

Sötaste linnet bär jag idag, 90's Love!
 
Detta är ett av plaggen som jag spara från H&M, Jätte härligt, enkelt med ett fint budskap. Jag är född 1990 så detta passar ju mig perfekt! Vakna förresten redan 05.10 idag, helt klar vaken och kunde inte somna om sådet var bara att knata upp och sätta på kaffet och hopp ain i duschen. Nu lite slapp innan jag cyklar iväg till jobbetsom börjar halv åtta. Sen ska jag sooola när jag slutat vid två, så gött. Vill ha bränna nu!

Go fika

Publicerad 2012-07-04 14:27:52 i Allmänt

Go fika @ Eva's
 

Ännu en morgon med fika hemma hos eva, eller förmiddag (vad man nu säger) Detta blir ett snabbt inlägg för ska bege mig mot jobbet om några minuter. Mina kläder har kommit från H&M också! Testat allt och visar sen vad som får stanna och inte, ska se vad min kära S tycker också ;) Ha en bra eftermiddag/kväll!

LOVE

Publicerad 2012-07-04 10:25:12 i Allmänt

 
Blev en lugn dag & kväll igår. Jag gjorde absolut ingenting, var så jäkla trött och min S var inte hemma förrän sextiden så vi laga lite mat och kolla på en kass tvfilm, låer kanske hur tråkigt som helst men det va så skönt att bara va och inte bry sig om nåt. Mysigt med Allsång på Skansen i bakgrunden medans vi koka ihop maten också, får såna somarkänslor av det.
 
Nu till gymmet för att sen ta kaffe innan jobbet hos Eva :)

Instagram little borther

Publicerad 2012-07-03 12:38:12 i Allmänt

Haha, min söta lillabror
 

Just posted a photo on instagram. Så jäkla söt bild från när han var liten. Var tvungen att dela med mig av denna. Älskar dig lillebror! :) Kan inte fatta att han börjar gymnasiet till hösten, tiden går sjukt fort. 

Mardrömsnatt

Publicerad 2012-07-03 11:58:56 i Allmänt

Har haft ännu en natt med mardrömmar! Denna gången var det en vän som skulle dödas och det var massa som var emot han runt omkring mig, det av även fest och om jag sa emot om hans avrättning skulle även jag dö. Helt plötsligt hade det skett och jag var kvar i samma rum, gömd bakom en säng och såg i en glipa sikt mot fönstret där det va en som iaktog mig men ändå inte såg mig på nåt sätt. Jag kände mig jagad, och efterlyst som om dom var efter mig. Sen vakna jag av att jag kolla runt över hela rummet om någon var där, med samma känsla som i drömmen och jag kund einte koppla av, trots att Simon fanns där så blev jag inte lugn. Så fort jag blunda va det i mitt huvud och det enda jag såg var personen i fönstret som iakttog mig. Till slut satte jag på ett P3 program så jag kunde tänka på annat. Hemskt svårt när man bara vill ha tankarna på annat håll. Till slut somna jag men vaknade igen ett tag efter med jätte ont i magen. Det var inte min bästa natt om man säger så.
 
Idag känner jag mig lite halvseg, som ni nog föstår. Jag är ledig och vet inte vad jag ska göra, har lust att träna röven av mig! Ska bara svepa mitt kaffe och sen knata iväg till gymmet. Måste duscha och kan inte tillåta mig till att göra det förrän jag gymmat ;) nu jävlar.
 

Fika @ Efa

Publicerad 2012-07-02 10:48:45 i Allmänt

Dags att ta på sig sminket och dra sig mot Eva snart! Idag blir det fika med dessa två innan jobbet. Som tur é börjar vi alla vid tre tiden! Kunde ju inte bli mer passande! ;)

Spain EM2012

Publicerad 2012-07-01 23:55:50 i Allmänt

Ja då vann Spanien EM denna gång! För mig kvitta det egentligen, visst önska jag att Italien skulle tatt hem det men det var givet från start att Spanien skulle ta det! Unde kvällen grilla vi ett gäng hemma hos Sofia och Jerry vilket var riktigt mysigt en go söndag sen blev det såklart EM finalen. Jag vet att det är jätte tråkigt utan bilder mmen appen vill fortfarande inte funka tråkigt nog så jag kan inte göra mycket mer än att ge små updates. Hoppas de löser detta snart! Bytte ju som sagt bloggportal pågrund av att jagskulle kunna blogga lätt ifrån mobilen men det är klart att det ska krångla! Nu ska jag gotta ner mig isängen så jag är pigg för en morgonpromenad :) 

Härliga söndag

Publicerad 2012-07-01 16:21:00 i Allmänt

Söndagar är ju inte mycket för världen direkt, men en otorligt skön vilar dag ändå. Fast ändå inte, jag tvättar som vanligt och är lite seg efter gårdagen. Inte mer än rätt. Ikväll blir det ju EM-final! Va fort det har gått! Den ska ses hemma hos Sofia & Jerry så det blir nog trevligt. Dax att börja ladda upp inför jobb imorgonockså. Kommer bli en tuff vecka med helgsarbete. Bara att bita i det sura äpplet men om två veckor så är jag fri. Då har både jag och min S semester! Ska bli så skönt!

Wild ones

Publicerad 2012-07-01 12:34:57 i Allmänt

 
 
 
 
Hade en sån jäkla bra kväll igår tillsammans med mina tjejer. Vi släppte på spärrarna och bara körde på! Först när vi kom till Sofia tog vi oss ett glas och bara tjata, piffa till oss lite till och jag testa hela hennes garderob typ. Bra med tjejkompisar ;) .. Hon hade dukat fram ost & kex, samt jordgubbar, vindruvor och chips, jätte mysigt. Under förfesten spelade vi ett frågespel där man frågar i stil med "Vem i rummet tror du skulle kunna snatta" eller har snattat och "Vem i rummet tror du/ni hade minst betyg i grundskolan" osv så ska man peka på den man tror. Jätte kul spel och många diskussioner ohch för att det skulle bli mer party i det så körde vi med att så många pek man fick så många klunkar ska man dricka.
 
Efter att vi dansat loss lite så drog vi ut till Hotellet här i Alingsås. Det gamla vanliga utestället, antingen har man tråkigt eller så är det jätte kul, igår hade jag skit kul! Dansa loss som bara den och träffa massa roligt folk. Det var en lyckad kväll! Puss på er mina fina flickor!
 
 

Om

Min profilbild

Lisa Andersson

Studerande tjej på 22vårar. Bor i Alingsås tillsammans med sambon och extraknäcker som vårdbiträde & förskollärare. Här får ni följa min vardag som oftast innehåller fika på stan, festande, vardagsbabbel, träning, min senaste hobby och shopping!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela