lisajosefinas

Krångel med bloggappen

Publicerad 2012-06-30 15:49:06 i Allmänt

Känner mig handikappad utan mobilappen. Det går inte att logga in alls och förstårinte vad som är felet. När jag logga in idag så var det omställt till nya blogg.se så kan ju bero på det. Jag har installerat om appen ochstartat om telefonen men inget funkar. Blir så trött! Instagram krånglar också, hemskt vad man är beroende av såna här saker. Som man egentligen inte behöver. Nu blir det snart duschengap man blir människa igen inför ikväll! 
 
 

Nya bloggg.se aktiverat

Publicerad 2012-06-30 12:46:56 i Allmänt

Ja nu verkar det som jag också har fått det. Kan inte logga in via appen så känns lite sådär vilket jag tycker är mycket bättre. Ska man bara testa att ladda ner den på nytt tro? Angående det nya så känn sdet helt okej, man lär väll sig med tidn också. Tycker faktiskt det va på tiden som dom bytte design lite. Sov rätt länge idag så det blir sen frukost och sen ladda inför en ny kväll som bara kommer bestå av tjejer med plockmat, tjejspel och troligtvis utgång :)

Klick Klick

Publicerad 2012-06-29 13:17:14 i Allmänt









var bara tvungen att klicka hem lite gott och blandat.
åtterstår att se om det är snyggt i verkligheten, under tusenlappen!

What to do

Publicerad 2012-06-29 11:35:40 i Allmänt

Vart uppe en bra stund nu, men sitter fortfarane på samma plats i soffan. Har värk i hela kroppne och mitt ena ben mma som bara den igår så kunde knappt koppla av! Gjorde mig sur och grinig, kul tjej! Jag borde dra till gymmet men mina armar värker, är väll bara att köra? Eller ta en PW men mest av allr vill jag duscha, fixa håret och vara fiin, nu är det en enda stor ruffsboll! Rastlös men ändå sjukt seg i kropp och huvud. Behöver POSITIVA tankat! Kram

Kycklingsallad ala Lisa

Publicerad 2012-06-28 21:35:14 i Allmänt

Ja ni alla vet ju hur man gör en sallad? Det är ju såå enkelt! Och det enda du behöver göra är att hacka ihop salladen. Jag brukar oftast ha i plommontomater, majs, italiensk salladsmix & vanlig isbergssallad samt gurka, simpelt simpelt.. Sen bryner du kycklingen någon minut på varje sida och kryddar med grillkrydda, salt & peppar. När det är klart sätter du in den i ugnen på 200 grader i 15-20min. Jag brukar också koka pasta till och mathavre. Pastan sköljer du kall och häller sen i lite olja och grillkrydda. Blanda allt och skiva sen kycklingen och lägg på :) super enkelt och gott!!

Jäkla ben

Publicerad 2012-06-28 19:39:14 i Allmänt

Så otorligt besviken, trött och orkar inte! Börjar göra ont i mina benhinnor igen så kunde inte slutföra träningen idag. Körde rodden i 15min och drog mig vidare till löpbandet där jag började få upp pulsen och sen springa då det direkt kändes i bena. Nu är jag besviken och less istället och mår int ebra för att inte få träna, blev så trött på de där jäkla bena så drog därifrån. Som tur va fick jag tväffat på Alexandra påvägen hem, göör längesen & det va så kul att få se henn eoch prata med henne igen, kolla in hennes blogg på nattstad HÄR ! Jätte bra träningsblogg som är sjuukt inspirerande! läs läs läs l-ä-s!

Nu ska jag knata iväg till lilla willan! (willys) för att ställa mig och göra chickensallad! Så sjukt gott, ett tips är att ha i mathavre istället för pastan, görgott! eller både och om ni gillar det!


fuskar med en före-laga-maten-bild sen sist jag gjorde salladen. Lägger upp receptet ikväll!

H-e-l-t-s-l-u-t

Publicerad 2012-06-28 17:38:37 i Allmänt

Såååå jääkla trött. BAM sa det så känns det som jag har blivit nerdrogad! Jobbade ju dag idag, uppe vid sex och efter jobbet tog jag en glass med fialottan på trappan här i Alingsås. Sov inte så bra heller inatt, drömde mardröm och vakna och sen hörde vi nåt slags tjejskrik långt bort flera gånger, var rätt obehagligt och hoppas innerligt att det inte var något hemskt som hände. Var så långt bort kändes det som så kunde ju vart fulla tjejer som skoja eller fåglar trodde S.



Borde träna, MÅSTE träna & VILL såklart träna. Men har ingen ork i kroppen. Hoppas att jag tänder till snart! Det som är sol & fint ute. Dags att rycka upp sig kanske?

Snart hemgång

Publicerad 2012-06-27 21:31:04 i Allmänt

Sitter nu på jobbet och väntar på att få sluta, allt är klart för hemgång. Efter gymmet blev det kaffe med Sofia & Eva hemma hos fialottan :) mysigt att göra nåt innan jobbet startar annars hade jag väll somnat hemma efter passet imorse!

Dagens pass

Publicerad 2012-06-27 11:21:26 i Allmänt

Uppe och hoppa vid halvnio idag för att dra mig bort mot gymmet. Drog i mig ett glas vatten & sen stack jag iväg och körde 20min löpning, 20min crosstrainern och några arm & ryggövningar. Det var ett intensivt och givande pass. Väl hemma, nyduschad och go sitter jag äntligen med min kaffekopp och har ätit lite gröt och en knäckis. Vid tre tiden blir det jobb till klockan 21.


hade hela gymmet för mig själv, vilket är guld.

Det där med att komma igång..

Publicerad 2012-06-26 20:34:11 i Allmänt

Nu har jag äntligen fått tummen ur! Kom tillslut iväg till gymmet! Känns otroligt skönt att ha kommit igång igen och när man väl är där kör man järnet. Nu blir det till att ligga i varenda dag i veckan (hoppas jag) Får göra detta till en rutin igen! Att gå och klaga gör ingen skillnad, det är bara att ta tag i det. Jag är en av dom som går dagarna i ända och ser ner på mig själv. Känner ni igen er? Det kan vara olkia från dag till dag. Visst har man vissa dagar då allt är frid och fröjd som är ljusare än vissa andra, meen det är inte lika många som dem dagarna då det är grått och tråkigt då man står där vid spegeln åter igen och klagar på någonting. Man lär väll alltid ha någonting att klaga på och visst ska man vara nöjd med sig själv, men om man ska intala sig själv med att man är nöjd och sen klagar någon dag efter så får man faktiskt göra någnting åt det. Jag orkar inte med några få ljusa dagar, jag vill alltid ha de där dagarna! Så nu jävlar ska jag fortsätta kämpa.

  • Idag blev det bandet med löpning i 30min
  • Crosstrainer 20min
  • Cykel 15min

Svettig och go är det alltid skönt med en iskall dusch efteråt. redan imorgonbitti ska jag komma iväg på ytterligare ett pass och knö in lite styrketräning för armar och mage. Nu gottar jag mig till allsång på skansen och ska snart mysa ner mig i soffan tillsammans med min S för att se Games of thrones. Hoppas ni alla har en bra kväll!

Tisdag morgon

Publicerad 2012-06-26 09:56:58 i Allmänt

God morgon på er! Klockan är redan tio och jag har legat och dratt mig i en halvtomma i sängen, jätte skönt! Blev ingen swedish house mafia imorse för våran del, så mycket annat som kommer hända under året så vi fick prioritera lite, tyvärr! Men det kommer fler gånger (inte med dem) men med andra band. Nu ska jag dricka lite kaffe innan det blir gymmet!

Dagen mysfash

Publicerad 2012-06-25 20:05:15 i Allmänt

Står för en dagens, bara en mysig vanlig outfit när det bara öser ber utanför.

Dags för att laga mat och slappa till Games of thrones tillsammans med S. Imorgon släppt ytterligare 35.000biljetter till swedish house mafia extra spelning!! OM jag ska ligga på datorn imorgon bitti!

Sa du sommar?

Publicerad 2012-06-25 16:58:07 i Allmänt

Har jag fattat detta helt fel? Regn hela veckan, det är snart juli måndag och ingen värme har vi fått! Jag sitter liksom hör och fryser om mina fötter, stickad go tröja och det ska föreställa sommar? Jag känner då inte av den härliga sommarpulsen och det goa spontana kvällarna. om tre veckor har jag semester då hoppas jag på sol och värme för jag och min s har en del planer som blir så mycket roligare om det e sol och varmt!!

Välkommen till min nya blogg!

Publicerad 2012-06-25 15:30:06 i Allmänt

 

Nu är det fixat! För er som redan följt mig på blogg.by så kommer jag nu hålla till här! Pga att jag vill kunna blogga lättare ifrån mobilen! Blogg.by har ju tyvärr ingen egen app. För er nya som hittat hit nu så kan ni gå in HÄR för att läsa mina gamla inlägg. Jag kommer för det mesta skriva om min vardag, vad jag har inhandlat, vad det blir för mat, ja helt enkelt vad jag njuter av här i livet och vad som kanske gör mig upprörd. Jag älskar en blogg med bilder, jst därför blir det mest bilder. Jag älskar också inspirationsbilder så det kan också poppa upp. Jag hoppas att ni gillar det och skriv gärna ett hej, skulle gjort mig glad! Ha en fortsatt bra måndag!

Om

Min profilbild

Lisa Andersson

Studerande tjej på 22vårar. Bor i Alingsås tillsammans med sambon och extraknäcker som vårdbiträde & förskollärare. Här får ni följa min vardag som oftast innehåller fika på stan, festande, vardagsbabbel, träning, min senaste hobby och shopping!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela