lisajosefinas

Snutt

Publicerad 2012-09-30 17:03:16 i Allmänt

Mitt hjärta hade vart på lagfest (en väldigt lugn sådan) och tagit en öl på ett annat lugnt utställde och skulle tyvärr inte till hotellet men väl hemma hitta jag honom i soffan, så go så go, men bitter ändå för han inte kom och festa loss med oss andra :)

Girlsnight

Publicerad 2012-09-30 16:17:00 i Allmänt

Grym kväll igår, lite plock och tjöt med tjejerna och sen hotellet för att dansa av oss lite! Grym kväll!

Concealer

Publicerad 2012-09-27 21:34:17 i Skönhet/Shopping

Måste tipsa om denna grymma concealern! Köpte den igår och Lindex säljer den nu för bara 75kr (här i Alingsås i alla fall) den är ifrån Maybellines FITME serie och är så bra! Inte kakig/torr och inte heller för fet! Sitter som en smäck. Har även använt mig av pudret och foundationen som är lika bra! :)

Huvudet i marken

Publicerad 2012-09-27 19:54:33 i Allmänt

Efter en fika på stan med skvaller i massor blev det lektion med repetion inför provet som är nästa vecka. Väl hemma vänta massa plugg, en uppsats skulle skrivas och två noveller skulle läsas och nu är jag färdig!! Nu massa matprogram! ❤

Dagens

Publicerad 2012-09-26 22:36:26 i Allmänt

Efter en hel dag på stan med miss Jonsson och snabbvisit av Fia m. syster och Evapeva så har det betalats räkningen- i mängder! Får panik varje gång ( eller inte förra månaden för den va ju go om man ska skryta) men nu är jag inte lika mallig! Jag klarar mig men jag kan inte köpa det ena och det andra som står på min önskelista för stunden! Men betalas måste de göras så visst varsågod alla stortjänade företag. Sen väntar ju en del plugg också.. Fy vad livet är tufft ibland

!

Publicerad 2012-09-26 22:22:33 i Allmänt

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/4069479/?claim=fmusgc7nbhv">Följ min blogg med Bloglovin</a>

Lchf Fläskfilégryta

Publicerad 2012-09-25 20:44:49 i Lchf mat

Underbart god Fläskfilégryta som jag slängde ihop med en gnutta kärlek och det jag hade i kylen (ekar en aning nu). Du behöver

1 fläskfilé
1 paprika
1 gullök
Lite persilja
3 morötter
3dl grädde
1dl crème fraîche
1tsk dijonsenap
1tsk sambal olek
3msk soja
S & P

Stek löken, morötterna och paprikn i en djup kastrull med smör och även fläskfilén i en stekpanna vid sidan av så den får lite färg. Häll i fläskfilén i kastrullen med grönsakerna, likaså stekspadet. Häll sen på de övriga ingredienserna och låt puttra på lagom värme i ca 15min. Servera med valfritt tillbehör, idag tog vi kokta grönsaker till som bestod av brysselkol, blomkål och broccoli. Gott gott!

Förlorare eller är vi bara olika?

Publicerad 2012-09-25 17:25:00 i Allmänt

Jag tänkte berätta detta så ni inte undrar vad det är som händer med allt mitt LCHF tjat. Jag har hållt på med denna "diet" "livsstil" eller vad man ska kalla det i över en månad nu. Jag & min sambo har inte märkt någon större förädring förutom att man känner sig mycket lättare och det mättar också väldigt bra, man är heller inte lika svullen som man kan bli efter att man ätit massa bröd eller pasta så på så vis är det ju toppen.
     Själva LCHF livsstilen har fått upp mina ögon om hur mycket skit det är tillsatt i olika produkter, hur mycket onödiga ämnen de stoppar i de olika korvarna, såserna, ja allt. Visst har vi fuskat någong gång och käkat pasta, tex när vi hade en heldag på Liseberg för inte så längesen och man märkte verkligen hur lite man behövde äta för att bli svullet mätt. Jag vet inte om det är att kroppen ställt om sig från alla kolhydrater och magsäcken har krymt jag kan ingenting om sånt. Jag har bara följt Katrins bok Dags att bli smal och läst om lite fakta där samt på internet.
   
     Nu är det såhär att vi ska lägga dieten på hyllan, inte helt för vi ska fortfarande vara medvetna om intaget av kolhydrater och jag lär säkert gå och läsa på alla produkter i affären också. Men om vi vill ha en rätt med ris/potatis/pasta någon gång så förbjuder vi det inte. Vi ska även hålla oss till en gottisdag i veckan (ex, lördag) men bara för det ska det inte vara överdrivet.
    Så om ni blir förvånade över att det kommer en rätt med potatismos helt plötsligt så behöver ni inte undra för vi har lagt om våra regler :) Jag kommer ändå göra LCHF rätter och lägga upp mer recept inom det men även vanliga maträtter och bakverk, kommer nog också föredra att baka LCHF eftersom det nog kommer kännas bättre.
 
Kram
 

Shoe4you

Publicerad 2012-09-25 16:53:47 i Skönhet/Shopping

Av alla ställen jag letat efter vinterskor så fanns de jag gilla bäst i lilla Vårgårda! Lite otippat. Letat som en tok men inte vart riktigt nöjd och idag när jag vandra runt i mina gamla boots så bada mina fötter i vatten. Fick ringt min S som jobbar i Vårgårda att åka in och köpa med dom hem! Så nu har de anlänt och jag kommer hålla fossingarna torra och förhoppningsvis varma i höst/vinter. Märket är Duffy och kosta bara 500kr! Billigt jämfört med alla andra som tar ca 1500 för ett snyggt par! Älskar detaljen på baksidan av skon där det går en snygg dragkedja.

Förutom att snegla på mina fin fina skor så tvättas det här hemma och pluggas. Ska ha en riktigt go hemmakväll i höstrusket!

Tisdagar . .

Publicerad 2012-09-25 13:13:43 i Allmänt

Rätt tråkig dag! Alla tisdagar är rätt tråkiga och ni vet att jag och denna dan går inte hand i hand! Känner mig alltid sliten på tisdagar .. Dagens måste är gjord och har även tagit en kaffe med Fia-lottan på stan. Inhandla även färg till barret på huvudet då det blir en nedtoning och ligger nu och myser hos Evapeva innan hon börjar jobba! Klibbigt väder är det också!

Bröllopsdag

Publicerad 2012-09-24 17:31:14 i Allmänt

För Eva och Peter idag! Har redan gått ett år och tiden går alldeles för fort! Men det måste ju firas så blev en blomma till bröllopsparet och snart lite middag :) hitta tyvärr inga vinterskor idag, men får kika runt här hemma istället i vår ministad och se om jag hittar några :) annars har det vart en jätte mysig dag med min Eva ❤

På vift

Publicerad 2012-09-24 10:23:16 i Allmänt

Sitter på sub och äter frulle med Eva i göteborg! Följer med som sällskap då hon ska lämna lite cv'n här och där och förhoppningsvis får jag köpt ett par nya vinterskor! Mina börjar ge sig efter tre/fyra år! Köpta på skopunkten så för att vara från ett billigt ställe så har dom hållt sjukt bra! Så därför blir det ett par nya där ifrån igen :)

Ett rop på hjälp

Publicerad 2012-09-23 20:47:28 i Allmänt

Som sagt så blev det ju väldigt ensamt när helt plötsligt lägenheten var tom och bara jag satt kvar här hemma så jag kalla hit Eva på lite thé mys i höstkylan! Räddade min kväll! Nu är det mys på hög nivå till x factor tillsammans med sambon! Mys hit och mys dit känner att jag är väldigt mys överlag! Det borde vara mitt ord. Mys!

Mysiga Annie

Publicerad 2012-09-23 20:43:49 i Allmänt

Vi har haft en fantastik helg med lilla Annie! Haft det mysigt med bio, ätit god mat och kollat på filmer. Idag var vi även inne i storkenhuset här i Alingsås och kolla i lite affärer och köpte med oss fika hem. Blev jätte tomt sen när Simon var på match och Annie hade åkt hem. Är nog den mysigaste helgen vi har haft på länge. Så tack Annie för att du ville sova hos oss och förgyllde våran helg! <3
 

Kattmys

Publicerad 2012-09-22 17:00:27 i Allmänt

Hos Louise och myser! Kattsyskonen sussar sött nära varandra och vi har nyss värmt oss med lite te. Snart blir det inhandling av mat till kvällens middag! ❤

Bio & mys

Publicerad 2012-09-22 15:59:05 i Allmänt

Har precis vart och sett Modig med Annie & Simon och nu är vi på väg till Louise för att hälsa på :)

Fredagsmiddag

Publicerad 2012-09-21 21:42:13 i Lchf mat

Kött, vitlökssmör, sallad & gräddkokta champinjoner! Lugn kväll med bara massa mys! Imorgon kommer Annie hit (simons lillasyster) och sover över då vi ska se på bio och på dan och förhoppningsvis hälsa på Louise under dagen :)

Plock lunch

Publicerad 2012-09-21 15:40:17 i Lchf mat

Smällde i mig en smarrig lunch av lite ihop plock. Lite salladsblad, tonfisk, majo och tomat! Gott gott gott! Provet gick förövrigt väldigt bra och jag har haft besök av lillebror och Eva! Snart är Simon min hemma och det e dags för fredagsmyyyyys! :)

Finaly Friday!

Publicerad 2012-09-21 07:37:23 i Allmänt

Trött morgon men otroligt skönt att vakna upp till en hyffsad dag. Idag öser det inte ner! Så skönt med uppehåll för en gång skull, dels äger jag ingen jacka med luva föurutom vinterjackan (som är för tidigt att använda) och västen och den är la inte den bästa i ur och skur när det inte är några ärmar på. Visst har jag hört att regnet kommer senare idag men hoppas på att få komma hem innan dess.
 
Myser nu med kaffe och lyssnar på morgonpasset i p3 medan jag ska fixa mig inför provet som sker om exakt 55min! Ha en skön fredag alla! Kram!

Om ändå ord kunde förklara

Publicerad 2012-09-20 21:46:48 i Allmänt

Jag vill skrika, skrika det högsta jag kan med hela min kropp vilken underbar människa du är! Hur mycket jag älskar dig och det hugger i mig att jag aldrig kan förklara tillräckligt nog hur mycket du betyder för mig för känslor, ord och gester räcker inte till att beskriva den fantastiska känslan jag har för dig! Du är verkligen helt...underbar! ❤

Hos Louise

Publicerad 2012-09-20 20:37:39 i Allmänt

Sitter hos Louise ikväll och har pysslat med betong och myst med katterna! Så söta!! Bjuder på en bild på fina Alonso ❤

Grattis alla Lisor

Publicerad 2012-09-20 10:37:52 i Allmänt

Idag är det Lisa-dagen! Så grattis till mig och alla er andra med detta vackra namn. Jag fick först namnet Josefina av min mamma vilket pappa inte tyckte då jag sög på tummen istället för napp som liten så sa han att jag var en Lisa - Tumme Lisa :) Så Lisa fick det bli!

Torskgratäng

Publicerad 2012-09-18 20:40:04 i Lchf mat

400g torskfile i en oljad form, salta och peppra samt pressa lite citron. Riv lite citronskal över och lägg på basilika och mozzarella. Grädda i ugnen i 15-20min på 200 grader. Jag serverade det med broccoli vid sidan av!

Kurr i magen

Publicerad 2012-09-18 19:56:46 i Lchf mat

Torskgratäng på g. Lite italiensk smak utlovar receptet. Jag som har vart i Italien hoppas på att få en riktig italiensk känsla i matväg! Receptet och länk till matbloggen jag fick det ifrån kommer!

Plugg

Publicerad 2012-09-18 15:04:52 i Allmänt

Pluggar för ovanlighetens skull! Och självklart ska det krångla med engelska cd'n och webbprogrammet man kan sköt det genom. Det gör mig verkligen irriterad och så att man tappar lusten!

Superenkel ärtsoppa

Publicerad 2012-09-18 12:01:48 i Lchf mat

Självklart inom lchf-kategorin! Koka antal önskade ägg till att ha i soppan. Koka även upp 2dl ärtor med 2dl grädde, salta och peppra efter smak! Jag har i både svartpeppar och vitpeppar. Mixa sen med stavmixer när den kokat ett tag, ca 10-15min. Super enkelt och super gott som lunch!

Min dag 17/9-2012

Publicerad 2012-09-17 20:03:03 i Allmänt

Vakna. Tvätta. Drack kaffe. Plugga. Kaffe med fin vän. Plugga. Handla. Lagar nu mat. Titta x-factor ... Snart mat! Snart Ensam mamma!

Å vinnaren är..

Publicerad 2012-09-16 20:28:51 i Allmänt

.. Jag! Fick med mig ett gossedjur hem. Bättre än inget och bättre än godis eftersom vi inte ska äta sånt! Så får vi ju inte ha husdjur i vårt lägenhetshus (fick lämna bort vår lille katt när vi flytta hit) då passar det bra med en ny mjuk liten sak. Men namn på denna filur? Sen det där med sötsaker och kalorier, det har gått åt h-vete idag, hur lätt är det på Liseberg och det har blivit voffla, grottit och snart ska vi gå all in och beställa hem pizza! Så let's go måndag! Blir nog simning imorgon!

En dag på Liseberg

Publicerad 2012-09-16 18:10:17 i Allmänt

Lite regn blev det men det gjorde inget, vi hade det jätte kul ändå :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/3585830/images/2012/pic_5055f8eeddf2b3704a002bba.jpg" class="image">

Mot Liseberg

Publicerad 2012-09-16 11:26:45 i Allmänt

På g mot Götberg och Liseberg! Idag med Fia & Jerry som sällskap! Skanska dagen så vi har Liseberg för oss själva till 12.30, wiho

Ont i fötterna

Publicerad 2012-09-15 17:06:44 i Allmänt

Helt slut och än är vi inte hemma! Yrat inne på biltema, blomsterlandet, jula och jysk och nu blir det käk! Trött trött trött!

I bilen

Publicerad 2012-09-15 13:26:11 i Allmänt

På g till Göteborg! Nu ska vi till biltema och jula och förhoppningsvis skopunkten. Fick även en snabbvisit av mamma och Niklas förut som gav oss biljetter till liseberg imorgon då det är Skanska dagen där min lotsadpappa jobbar. Fyra biljetter som jag, Simon, Fia och Jerry ska gotta oss med! Fria Åkband, mat och inträde! Så det blir Göteborg imorgon också! :) älskar nyktra helger (fest förbud för bättre viktnedgång) ;)

Fönsterpyssel

Publicerad 2012-09-14 21:32:18 i Inredning

Efter att ha haft en go dag med bäste vän, fika på stan och massa prat & ett bättre humör så är nu jag och s på hans jobb och spenderar kvällen. Han slipar fönstret som vi ska sätta i speglar i och måla imorgon och jag har knackar ut glas ur de lilla fönstret vi ska ha i sovrummet som dekoration :) kan knappt vänta tills det e klart :)

Grå morgon

Publicerad 2012-09-14 09:50:36 i Allmänt

Kan inte påstå att jag haft en bra natt, väldigt mycket tankar som snurrar just nu och mitt huvud är tungt. Idag blev det ingen morgonlektion och som tur va så missa jag inte nåt. Regnet öser ner och jag vill inte ta min fot utanför dörren, fryser redan nu. Jag känner mig liten idag, jag är nere på bott och hoppas det vänder. Efter regn kommer solsken!

Kyckling, sallad & gräddkokta champinjoner

Publicerad 2012-09-13 21:08:12 i Lchf mat

Kvällens middag blev som sagt kyckling, sallad och gräddkokta champinjoner. Var supergott och jag är helt såld på champinjonerna! Dagen har bestått av skola och hemmafix, mått lite halvt dåligt från och till idag så har tagit det riktigt lugnt. Nu fortsätter kvällen i lugn och ro till bra tv :)

Bildlös

Publicerad 2012-09-12 23:26:45 i Allmänt

Jag gillar egentligen inte inlägg utan bild, i regel ska det vara inprintat att inte blogga utan bild. Egentligen inte blogga meninglösa meningar men jag vill ändå lägga upp en update. Ska jag berätta om min dag eller är det bara ointressant? Ska jag säga att jag precis kom ur duschen och inte vill gå och lägga mig trots att jag är trött? Jag har börjat sova dåligt, tror kudden är kass, så jag vill inte lägga mig och inse att jag kommer få vri mig i en timma.
    Jag sitter även och tänker på att jag behöver klippa mig, färga håret och att jag vill köpa nya vinterskor. Helst ett par dr.martens men även en billig variant på skopunkten. Och att allt känns rätt tråkigt också. Vad ska hända och kommer jag typ bli miljonär snart? Pengar är ju alltid kul att ha. Gott om alltså. Jag tänker på det mesta nu, mitt ansikte känns lite torrt också så kräma in det vore ju också gött. S diskar i köket, måste nog ge han beröm sen så han håller den duktiga lågan uppe. Ja ni vet hur män fungerar. Så fort de har gjort en hemmasyssla poängteras det så ska d ha beröm, som små barn. Detta skriver jag med ett leende så det är inget bittert menat.
     Nu ska jag sluta innan det blir en svammlande text som är alldeles för lång och alldeles för tråkig att läsa. Jag tror jag tappa er från start. Kanske borde jag lägga mig ändå och vri mig en timma, då har jag i alla fall somnat vid halv ett. Sov gott alla fina.
 
 
 

Lchf tonfiskröra

Publicerad 2012-09-12 12:22:53 i Lchf mat

Dagens snabba frukost innan jag möter upp tjejerna om ca 15min fick det bli tonfiskröra på lchf-vis. Jätte lätt och ni kan blanda ihop efter smak, jag gillar till exempel inte rödlök vilket många andra föredrar att ha i. Men basen är ett kokt ägg som du hackar i och blandar med en burk tonfisk, 2msk crème fraîche och 1msk majonäs sp saltar du och pepprar. Jag la det snabbt på en go salladsbädd!

Ögonfärg

Publicerad 2012-09-11 23:13:00 i Skönhet/Shopping

Tänkte berätta angående min ögonfärg för er som undrar varför jag helt plötsligt har bruna och sen näst dag har blåa. Min riktiga ögonfärg är blå/grön och har börjat bli mer och mer bekväm med den igen, innan har jag använt mig av bruna linser för jag har tyckt att min vanliga färg vart för kylig/isig och att jag sett sliten ut utan mina bruna.

     Min morfar och jag satt och prata om hur fint det är med blont hår och bruna ögon på ett kalas för massa år sedan och efter det ville jag testa. Jag tror det var när jag gick första året i gymnasiet som jag beställda hem mitt första par utan effekt. Enda sen dess har jag vart fast och använt det och inte vart riktigt bekväm i mina egna ögon eller vad man ska säga. En gammal klasskompis som hade det varna mig faktisk med "Du kommer bli fast, köp det inte dina ögon ör redan så fina!" Man blir lätt väldigt fast (vissa och jag va en av dom) så jag har hållt på i 5-6år med linser.

     Tills denna sommaren. Jag börja bli mer bekväm med mig själv igen och gav färgen en chans och insåg att det e ju sjukt fräscht med blåa ögon på sommaren och man är solbränd. Nu använder jag mig av linserna mest vid festligare tillfällen eller om jag vill piffa till mig lite extra men annars är det de blå som gäller vilket är en befrielse på ett sätt. Men visst är det kul med linser ändå & förändring ;)

Myser

Publicerad 2012-09-11 21:22:24 i Skönhet/Shopping

På annan ort, med en annan partner i en annan soffa. Hälsar på svägerskan min Louise i hennes & Musses nya hem! Så mysigt och så skönt att bara va. Längesen vi bara va nu så känns skönt att umgås igen utan något byggkaos :) ❤fotoglada Louise bjuder på en gömma sig bild

Hudvårdstips

Publicerad 2012-09-11 17:42:52 i Skönhet/Shopping

Även om jag smörjer in mig varje dag så får jag till kvällen ändå lika torr hud, så jag tänkte tipsa om barnängens duscholja som återfuktar huden, kanon och ända sen jag börja med den behöver jag inte smörja in mig överdrivet mycket, inte alls ofta faktiskt. Finns i alla livsmedels butiker

Tisdagar som sagt,

Publicerad 2012-09-11 14:02:07 i Allmänt

Det är ju inte direkt min dag! Idag försov jag mig inte i alla fall utan va i tid men jag är ändå sjukt trött som alla andra tisdagar. Pösar till ung och bortskämd och laddar upp ifall det nu blir aw med tjejerna i eftermiddag.

Äntligen över

Publicerad 2012-09-11 11:36:00 i Allmänt

Äntligen har jag fått överstökat debattanalysen i engeleksa som skulle diskuteras i grupp och även lämnas in som arbete. Det var argument som skulle plockas ut och sen analyseras var för sig, kroppsspråk och val av ord skull etydas och analyseras och snabbt tal skulle kontrolleras. Jag klara det och jag är så jäkla lättad nu så det finns inte. Nu ska jag nog vara lite extra duktig och plugga lite eneglska på egen vilja.
 
Lite information för alla nya läsare;

Mitt namn är Lisa Andersson
och jag är 22vårar, fyller i April vilket är vädurens tecken.
Jag bor i Alingsås i Västragötalands län
tillsammans med med min sambo Simon.
Min sysselsättning är studerande för att bli förskolelärare
och på fritiden brukar jag mysa med min pojkvän, umgås med vänner, träna och intressera mig av lchf
Jag tycker att hösten är jätte mysig när den väl kommer men föredrar mest sommaren
Jag äter helst Lchf-kost, eftersom jag är så insatt i det nu och det är en livsstil
och dricker för det mesta vatten. Vatten är underskattat.
Min favoritstad är Kungsbacka, mysigare stad får man leta efter
men drömmer även om att resa till  Väst Indien och dess vita stränder
Jag har arbetat som cafébiträde & vårdbiträde
och något jag önskar att jag hade är en egen butik med inredning och kläder.
Lördagskvällar tillbringar jag helst med mitt hjärta eller vänner
och en söndagseftermiddag i soffan och bara pyssla i hemmet
Om 10 år är jag förhoppningsvis i den punkten i livet då jag sysslar med det jag tycker om, barn, och är gift tillsammans med min sambo och även har hus/radhus och barn.

Min värme från Esprit

Publicerad 2012-09-10 20:50:00 i Allmänt

Nu har min vinterjacka kommit ut i Esprit's webbshop, alltså är den superduper ny. Sjukt snygg men på bilderna ser den blåa lite ljusare ut, upplever den mer mörkblå. Sjukt snygg, sjukt go och jag kommer då inte frysa i vinter. Älskar och längtar tills jag får använda den!


Lchf Cheddarlax med blomkålspure

Publicerad 2012-09-10 18:40:31 i Lchf mat

Har precis avnjutit en kanongod måltid! Tänkte dela med mig av receptet här! Skär ett snitt i laxen och lägg i cheddarost och crème fraîche i skårena, salta och peppra och grädda i ugnen på 200grader i 15-20min. Blomkålshuvudet kokar du i vatten med grönsaksbuljong ( jag tog isär huvudet i småbitar och använde mig av bit-biljong) häll av efter det mjuknat och häll i 1dl grädde, 2dl ost och 100g smör, låt stå på svag värme ett tag. Mixa ihop till en puré! Gott gott!

Fram tills nu

Publicerad 2012-09-10 17:09:20 i Allmänt

Min dag har bestått av plättfrukost med Fialottan, självklart lchf. Efter helgen så är det strikt eftersom det va fusk både lördag och söndag så är det ingen snack om saken. En fika på stan hanns med med Fia och Lova, fick sagt hejdå, hon ska resa iväg nu på obestämd tid, lyllo! Om man ändå skulle vågat, men har det sjukt bra här hemma också! Fick köpt blommor till min man och nu så sitter jag här pösig i soffan och ska snart ta tag i pluggandet. Debattanalys i engelska imorgon och jag har en del att kompletera i mitt arbete som ska lämnas in, S får hjälpa mig eftersom jag hatar engelska, tack och lov att han finns. Så ser min dag ut, intressant! Så osugen på plugg och tack och lov ändå att det är deltid jag läser med denna halvslockna gnistan. Recept på kvällens middag kommer säkerligen upp sen!
 


 
 

Kärlek utan ord

Publicerad 2012-09-10 16:13:55 i Allmänt

Visar jag idag mitt hjärta genom att köpa en fin bukett till min älskling, anledning - för att jag älskar honom så otroligt mycket!

Den där jävla profilbilden och lite känslor

Publicerad 2012-09-09 20:23:54 i Allmänt

Varför är det så svårt att välja profilbild på facebook, det är samma med omslagsbilden på din tidslinje, man är aldrig nöjd. jag velar ofta och fixar bilder, byter till svartvit mot färg osv. Är ju ingen big deal heller. Har även en stark känsla i magen denna kväll. Jag vill typ skrika ut till hela världen hur mycket jag älskar min sambo/pojkvän! Han är guld värld och nej han har inte gjort något speciellt. Just nu är han på g hem från en fotbollsmatch. Jag fick bara en känsla i hela kroppen av hur mycket han betyder för mig och att jag vill bara krama om han så hårt jag bara kan! Imon ska han få en fin bukett av mig, bara för att han är han!
 
Vi fuskar på här också för fullt. Igår och idag så är det nya puckar imorgon! Dagens profilbild!
 


Hem ljuva hem

Publicerad 2012-09-09 16:08:59 i Allmänt

Ligger och slöar hemma hos mamma, gossar med vår gamle katt gossen som är världens goaste och jag bara älskar att bara va här. Det är verkligen hem trots att man nu bor i Alingsås, barndomshemmet är ju alltid hemma. Skulle vart i Åsa idag med mamma, bror och Niklas men jag mådde inte så bra imorse trots att jag var rätt sansad igår. Vakna med huvudvärk (mitt huvud kändes som sement) och mådde illa efter all ansträngning. Vet inte om det är sockret och kolhydraterna som slog till nu när man har vant bort kroppen allt sånt skräp så det blir som ett gift.

All in

Publicerad 2012-09-08 16:34:12 i Allmänt

På g till sollebrunn för en kväll med de gamla fest gänget från grundskolan! Kommer bli grymt kul!

Sovmorgon?

Publicerad 2012-09-08 08:34:47 i Allmänt

Ligger redan vaken, det är lördag och jag vill sova mer! Fattar inte varför min hjärna programmeras in på morgon-vaken-öppna ögon-toalett-kissa, neeej jag vill inte just nu! Sov ska den va inprogrammerd på, när jag väl kan sova! nacken är i alla fall värre det va ju bra att vakna upp och konstatera det, muskelvridningen i armen är ömmare, nä nu vill jag sova igen

Skaldjursfrossa

Publicerad 2012-09-07 22:19:39 i Lchf mat

Efter en timmes tennis (vred till muskeln rejält) så åkte jag och Fia till Lova och sa hej. Senare ikväll möla jag och min S räkor och kräftor, alltid lika gott! Nu ligger jag helt död i soffan, nacken gör fortfarande ont och har blivit huvudvärk istället. Hoppas det är över tills imorgon. Snart blir det sängen och imorgon väntas det återföreningfest med alla Goa 9or, å det ska festas som förr ;)

Pös

Publicerad 2012-09-07 15:48:45 i Allmänt

Ligger i soffan helt död typ, ingen energi alls. Lillebror var här en sväng förut och hade hålis, alltid kul när han kommer. Mer knop har jag inte gjort och jag är jätte trött. Sovit konstigt så jag är helt stel i nacken också, hoppas på att det går över!

Lchf bröd (Enkelt)

Publicerad 2012-09-07 12:22:15 i Lchf mat

Idag baka jag lchf bröd till räkorna ikväll! Ska bli spännande att testa. Detta är ett enkelt bröd som man inte behöver mandelmjöl till. Ca 0,5g kolhydrater per skiva. Blanda 3msk fiberhusk, 3tsk bakpulver och 1tsk salt. Blanda sen i 6st ägg och 2dl crème fraîche hälls sedan i smeten i en brödform med bakplåtspapper. Sätt in i ugnen på 200grader i 30-40 minuter. Brödet sjunker ihop lite men lika gott för det!

Squash- och blomkålssoppa lchf

Publicerad 2012-09-06 21:20:34 i Lchf mat

Ruggig kväll & hösten börjar komma så idag fick det bli soppa. (Till fyra portioner) skär två squasher i bitar och ett helt blomkålshuvud, koka sen i ca 15min. Koka även upp vatten med 4msk grönsaksbuljong i en annan kastrull. Häll av grönsakerna och lägg i mixen och tillsätt buljongvattnet, mixa till en slät soppa och tillsätt vitpeppar och 2dl grädde. Jag hade en thin crisp skiva till med brieost! Hoppas det smakar :)

Ett extra varv

Publicerad 2012-09-06 10:26:27 i Allmänt

Idag blir det en lång dag med lektion och sen studier i skolan på fri tid med några klasskamrater med en inlämning vi inte kan klura ut själva! Men först kaffe och mys med bästa Fia ❤

Sen lchf middag

Publicerad 2012-09-05 22:25:01 i Lchf mat

Kycklinglår med gräddbroccoli, koka bara broccolin och häll av vattnet (ca en halv påse) häll sedan på ca 2dl grädde och låt koka ca 10min, salta & peppra. Kycklingen kryddar du efter smak och låter gotta sig i ugnen på 200grader i 1timma (om den e fryst) :)

Tack Loreal

Publicerad 2012-09-05 17:17:34 i Skönhet/Shopping

I väntan på Eva utanför storkenhuset så vill jag tacka Loreal för mascaran som bara låg där i min brevlåda igår så fint inslaget! Tack!

Ett måste i b-skåpet!

Publicerad 2012-09-05 14:20:49 i Skönhet/Shopping

Måste bara hylla denna håroljan ännu en gång! För att den e så sjukt bra! Slitet hår blir jätte lent och jag har behövt klippa mig ett bra tag nu men denna räddar det ett tag till! Köp köp köp - schwarzkoft gliss hair repair ! Tas i topparna efter varje dusch! Kan ju även tas i torrt hår också!

test

Publicerad 2012-09-05 10:48:18 i Allmänt

skaffat ny design som ni ser men jag gillar inte att inläggen blir så himlans långa! om det är centrerat så ska det vara centrerat, ser att inlägg ett håller sig bra så nu testar hag om det bara är första inlägget som blir såhär.

Förberedelser

Publicerad 2012-09-05 10:21:00 i Allmänt

inför vintern. Köpte en jacka till vintern i måndags (hittar tyvärr ingen bild varken på hemsidan eller random, måst evara supersuperny ;)) så ska försöka få tatt ett eget på den. Nu är jag på jakt efter vinterns skor. Lika bra att ha det klart. Smakprov,
 


 
 
 

Tisdagar..

Publicerad 2012-09-04 19:05:00 i Allmänt

är då inte min dag i alla fall. Förra tisdagen försov jag ju mig, perfekt tills lektionen börja & denna så vakna jag åtta, en halvtimma på mig att dra på mig kläderna, fixa mig lite snabbt och sen vara i skolan. Inget kaffe där inte & hungrig va jag också! Hann dit gjorde jag men en stressad morgon gör ju så att hela dagen är förstörd. Kaffet i skolan smaka blask och jag har vart sjkt trött hela dan så jag inte ens har kunnat tänka eller koncentrera mig. Det blev ändå en sväng på stan med Egzona & Eva och nu sitter jag nerkrupen i soffan, avtvättat smink, nattlinne och med en kopp kaffe i handen. Klockan är bara 19.00 och jag ser fram emot en myskväll i soffan och komma i säng i tid. S är på kräftis med jobbet så det blir lite tid för mig själv, kanske en bok .. :)

Min underbara mamma

Publicerad 2012-09-03 22:52:01 i Allmänt

Har haft en heldag på stan tillsammans med mamma, va alldeles för längesen vi gjorde nåt sånt, men oj va jag vill skryta och skrika ut att min mamma är den underbaraste och finaste människan i världen! Tycker väll alla om sin mamma! Saknar henne redan nu. Vi strosa runt i alla affärer och jag hitta äntligen en vinterjacka, på Esprit av alla ställen! Längre till vintern då den får användas dock så sved det lite i plånboken. Hitta lite smått på balders hage också, alltid mysigt att strosa runt där. Engelska arbetet är även klart och nu har jag det gott i soffan tillsammans med min fin fina pojkvän/sambo ❤

Just nu

Publicerad 2012-09-02 14:21:51 i Lchf mat

Sitter jag på ett hamburgehak med s utanför laget 157, vi fuskar idag.. Lite dåligt samvete men va fan.

Effektiv dag

Publicerad 2012-09-01 14:18:48 i Allmänt

S är och kollar bil land och rike runt, jag och Malin har vart på loppis och second hand affärer samt blomstetlandet så fönstrena ser lite roligare ut. Mamma och Niklas kom förbi på kaffe och nu ska jag till stan och träffa Eva på en kaffe! Gött go, men är ändå rastlös :s hoppas också att min s kommer hem med en fin bil idag, en fördel att kunna à sig till jobbet på måndag ;)

Njutning

Publicerad 2012-09-01 14:16:09 i Lchf mat

Måltiden var såå god! Synd att ni inte kan få känna på smaker och dofter via bloggen, när ska dom komma på det?! Nu kollar Simon bilar och jag på tv, avkoppling! Har vart en lång dag. Avslutas med kaffe & 70 procentig choklad.

Om

Min profilbild

Lisa Andersson

Studerande tjej på 22vårar. Bor i Alingsås tillsammans med sambon och extraknäcker som vårdbiträde & förskollärare. Här får ni följa min vardag som oftast innehåller fika på stan, festande, vardagsbabbel, träning, min senaste hobby och shopping!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela