lisajosefinas

Brådis

Publicerad 2013-01-30 07:16:47 i Allmänt

Herregud va nära det var att jag försov mig idag! Åker med bussen som går vid sju till sollebrunn och vakna tjugo över sex, stress! I vanliga fall brukar jag ändå vara uppe vid sex eller kvart i. Ni vet ju själva hur dyrbar tiden är på morgonen och hur irriterande det är att klockan tickar på extra snabbt just då. Kanske ska skylla på den mysiga kvällen igår ;) var en jätte bra kväll med smörgåstårta, paketöppning, spel och god efterrätt trots att man var trött efter jobbet så piggar det upp med nära och kära! Nu är jag i alla fall på g till jobbet och längtar efter kaffe och de goa barnen! :) ikväll blir det gym och storhandling!

Grattis vännen

Publicerad 2013-01-29 17:42:53 i Allmänt

STORT GRATTIS till världens bästa Louise som fyller 25år idag! Ska snart iväg på kalas och fira födelsedagsbarnet! Dagen har bestått av jobb och min kropp skrier efter gymmet, skulle va skönt att träna (läs skönt, inte värst kul) fast med Fia blir det ju roligare. Men det tar vi tag i imorgon. Nu måste jag rusa och fäscha till mig innan vi åker!
 
Hurra!!

Underbara tider

Publicerad 2013-01-28 13:31:59 i Allmänt

Åh vad jag trivs med allt nu! Världens finaste vänner runt omkring mig, ännu mer jobbveckor inbokat och allt känns så lätt nu! Snart kommer min Fia hit då vi ska slappa till gossip girl innan gymmet! :)

Friday

Publicerad 2013-01-25 16:57:14 i Allmänt

Dagens, mötte upp Eva och Fia på stan lite senare för en kaffe. Snart bär det av mot mamma där det blir en mysig fredagkväll med oxstek och mys :)

På banan igen

Publicerad 2013-01-25 12:20:18 i Allmänt

Idag efter en lång, lång tid så kom jag igång med träningen. Körde på en mjukstart med kondition, crosstrainer 20 och löpband 20, sen lite armar. Känns skönt att ha fått gjort den första dagen, den där sparken i ändan som alla borde få. Körde med Fia och det är sjukt hur fort man glömmer allt, tiden, och vad man tål. Ska mäta mig imorgon och ta lite bilder som man kan ha till senare och se förändringen. Nu jäklar ska det bli pli på mig!
 

Njuter av livet

Publicerad 2013-01-23 17:40:58 i Allmänt

Jisses vad denna dagen har gått fort. Imorse när jag hade vaknat och visste att jag skulle jobba till 16 kändes det som en evighet och ångra mig nästan lite att jag tacka ja, men vad kul det har vart och tiden har bara sprungit iväg. Trovdes verkligen uppe i statsskogen! Har träffat massa bekanta anikten denna vecka. På nolhagas förskola jobar min gamla dagmamma som jag var hos som liten och idag uppe i statsskogen träffa jag på min gamla lärare som hämtade sitt barnbarn och några bekanta till bekanta. Trivs som fisken i vattnet med allt just nu och nästa vecka ska jag vikariera i sollebrunn tis-mån, v5-v6 så det känns skönt. Peppar peppar, men det löser sig nästan alltid för mig med jobb. vilket är riktigt skönt. Visa framfötterna gott folk och gör ert bästa så kommer ni framåt i livet! Allt handlar om att VÅGA!
 
 

Färg

Publicerad 2013-01-22 18:55:48 i Allmänt

Lite färg som sakta men säkert försvinner bort ifrån min kropp. Men nu är huden uppvärmd inför den svenska våren och förhppningsvis inför en ny resa i sommar. Visst är det härligt med solbränna mitt bland alla bleka svenskar här hemma, men det känns även lustigt att komma som en pepparkaka, tror ni folk kollar? Ohjo,jag ser frikare ut än er ;)
 

Lång frånvaro

Publicerad 2013-01-22 18:49:19 i Allmänt

Jag har haft en lång frånvaro ifrån bloggen. Som ni vet spenderade jag och min sambo med familj en vecka i Sharm El Sheikh i Egypten, vilken undrbar vecka det var! Nu har vi vart hemma i nästan en vecka och jag fryser konstant. Vi hade jätte fina dagar med värmande sol och kvällarna var lite kyliga men ok. Vi har åkt glasbåt och tittat på korallrev och fina stora färgglada fiskar, även snorklat bland dem varje dag vilket var sjukt häftigt!! Åkt bananbåt har vi också gjort vilket också var en upplevelse. Kvällarna var underbara med massa resturangebesök, spel och shopping. Jag ska visa er senare vad jag har köpt. Alla bilder ska komma upp här också men än så länge har jag inte lagt in dom på datan och väntar på att få massa utav Eva (svärmor). MEN några har jag allt delat med mig av på instagram och facebook så ni ska få ett litet urplock.
 
Att vara tillbaka i Sverige och kylan känns inte alls kul! Resereklamerna går konstant på TV'n, jag fryser och längtar efter värmen och kolr in resesidorna varje dag och drömmer mig bort, en aning deprimerad. MEN livet är ju underbart också! Jag har spenderat tid med mina vänner igen, Sofia sov över här i fredags (våra sambos var iväg på konferans fre-lör) så vi hade en mysig tjejdag/kväll. På lördagen umgicks vi med lite dricka och tjöt och bara häng.
 
Eftersom jag inte ska plugga igen förrän i höst, då det blir mer på riktigt (Förskollärarutbildningen) så ör jag nu sysssellös. Mina önskningar har slått in och vikarepoolen ringer hela tiden sen igår. Jag har redan fått massa jobbtider och det känns riktigt skönt att det verkar lösa sig på jobbfronten, nu ska d bara hålla i sig samtidigigt som jag ska söka jobb vid sidan av. Känns som jag kommer hålla mig sysselsatt till hösten i alla fall :)
 
Nu längtar jag bara efter våren och värmen också så vi kan spendera härliga dagar i villavagnen i Åsa.
 
Ett plock med bilder ifrån resan
 
 
 
 
 
 
 
 

Myskväll

Publicerad 2013-01-08 14:32:44 i Allmänt

Spendera dan med vänner igår, kaffe hos Eva på dan med henne och Fia och eftermiddagen/kvällen spenderades hos David med kaffe och mat. Mina fina, nära och kära ❤

On the road again

Publicerad 2013-01-06 17:25:55 i Allmänt

På väg hem från allum nu, pigga upp denna gråa dag med lite shopping efter Simons cup. Hitta både linne och shorts till resan och en ny svart midjekjol, känner mig mer än redo att åka nu! Bara tre dagar kvar! :)

Pyssel

Publicerad 2013-01-06 09:05:14 i Sy & pyssel

Sydde mig en klänning enkel och bra :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/3585830/images/2013/pic_50e85162e087c30a81915c3b.jpg" class="image">

Framskjuten dag

Publicerad 2013-01-04 15:03:18 i Allmänt

Jisses vad vi sov länge idag, Simon är ledig från jobbet så vi vakna inte förrän tolv och kom inte upp ut sängen förrän vid ett. Så nu är jag duschad och redo för dagen och Simon fick åka och hjälpa David på jobbet som har en korkad chef! Så lite frukost kanske? Stekt ägg i olivolja med lite peppar och tomater! Det svarta är en vitaminhutt som ska tas dagligen för alla vitaminer ;)

Min mamma

Publicerad 2013-01-03 00:31:12 i Allmänt

Filmkväll med mamma idag medan min lillebror och styvpappa var på bio. Har haft jätte mysigt och även fått packat lite inför resan :)

Dagens middag

Publicerad 2013-01-03 00:28:53 i Matrecept

Fattar inte va det är med mig, ingen matlust nu för tiden, kom på mig själv vid fyra idag att jag bara hade druckit kaffe vilket inte är bra! Så tillslut blev det middag, vilket blev lax i grädd&chillisås med dill och vitt vin, till det kokta grönsaker som broccoli, ärtor och haricots verts, gör gott!

Om

Min profilbild

Lisa Andersson

Studerande tjej på 22vårar. Bor i Alingsås tillsammans med sambon och extraknäcker som vårdbiträde & förskollärare. Här får ni följa min vardag som oftast innehåller fika på stan, festande, vardagsbabbel, träning, min senaste hobby och shopping!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela