lisajosefinas

Julshopping

Publicerad 2012-11-30 16:35:27 i Allmänt

Vakna inte förrän tolv idag, hemskt att dova bort dan så. Sover aldrig så länge, senast tio. Efter att ha fixat ett nytt pass inför resan i januari så mötte jag upp fina Eva för lite julshopping och fika. År klar med alla julklappar förutom en till pappa. Känns skönt att vara ute i god tid! Ska fila lite mer på Simons julklapp som är en sån bok jag gjort till mamma fat till sin partner då :)

Over and out!

Publicerad 2012-11-29 18:30:41 i Allmänt

Äntligen är det klart! Provet är skriver och nu har jag bara tre grejer kvar, två nationella i engelska B och en filmanalysen inlämning! Men det är nästa veckas projekt! Nu ska jag bara va!! Ta det lugnt, njuta av att jag har avklarat en kurs av mina tre! Fick köpt två julklappar idag också, börjar blir klar där med!

Julklappstips

Publicerad 2012-11-29 10:13:26 i Allmänt

Har suttit en stund med att fila på julklappen till min mamma. Vill även tipsa om dessa böcker som finns på village.se eller så kan man besöka deras butiker också. Man skriver ner lite minnen och vad personen betyder för en och i slutet finns det biljetter som personen kan använda sig av när som som tex, en fika på stan, en glass i solen, middag och bio osv. Finns även till sin partner, pappa osv. Ska skriva en till S också ;)

Mörkt

Publicerad 2012-11-28 16:38:35 i Allmänt

Mörk dag - mörk jag. Pluggar konstant, bryter av med lite lunch på stan med bäste vän, vilar hjärnan. Nu lite film för att sen plugga ännu mer. Imorgon gäller det!

Julpyntat lite smått

Publicerad 2012-11-28 16:33:00 i Allmänt

Fattas några saker men lite är nu uppe. Gillar inte det extrema röda på vintern, hemma hos mamma tillexempel är det jätte mysigt och ombonat men hos mig själv väljer jag bara ut lite julsaker som får att framme. Stjärnor i fönster och lite tomtar här och var. På ett litet mer stilfullt sätt.

På stan

Publicerad 2012-11-26 17:03:58 i Allmänt

Haft en lugn morgon, huvudet är från och till och lever sitt eget liv. Men idag har det vart bättre än de senaste två veckorna. Vart på stan med mamma en sväng och fixat lite smått som puder och olika makeup produkter, så typiskt att allt tar slut samtidigt! Nu lite vila innan jag och hjärtat drar oss till Louise en sväng :)

Ett jävla gnäll

Publicerad 2012-11-25 22:44:18 i Allmänt

Precis vad jag gör, ber om ursäkt. Men det går upp och ner hela tiden och idag har det vart en hemsk dag. Tröttheten är hemsk, så hemsk så det känns som man är drogad. Huvudet värker tills jag börjar gråta och jag känner mig allt annars än normal och stabil. Imorgon går jag till läkarn, om dom nu har ett svar på vad detta kan va. Känns inte så men hoppas kan man alltid. Något måste det vara när det är ett hinder till en normal vardag. Puss på er

Nästan redo

Publicerad 2012-11-23 20:51:15 i Skönhet/Shopping

Hitta en skjorta/blus inför imorgon då det är årsfest för Långareds BoIS (Simons fotbollsklubb) mat och dryck med respektive samt prisutdelningen till spelarna osv. Kommer nog bli en bra kväll! Hitta den på H&M, vanlig svart med volangkant nertill. Ser den inte jätte bra på bilden men förhoppningsvis blir det en helbild imorgon ;)

Underbara du

Publicerad 2012-11-23 20:39:58 i Skönhet/Shopping

En överraskning från mitt hjärta behöver inte vara mycket för att jag ska bli glad. I början av vårt förhållande kom han en gång hem med en klubba format som ett hjärta vilket gjorde mig generad och glad, det var en söt liten surprice. Detta gjorde han för inte så längesedan ännu en gång och efter så långa år så e det klart att man blir glad. Något så litet betyder så mycket! Men nog om det, idag fick jag mig ett par skor! Hur underbar är han eller? Tack hjärtat! Han vet hur länge jag har kollat på såna så nu sa han att "nu kan du ju kolla på dom ännu mer, varje dag!" ;) söt

Fredag - min fredag

Publicerad 2012-11-23 19:36:06 i Allmänt

Ca 9.00 lektion - 10.00 Träffa Fia och Lizelott, lunch - 14.00 kom hem för vila - Ca 15.30 Allum med mitt hjärta, shopping! - Nu, hem för pizza och xfactor =trött tjej

Försöker va på topp

Publicerad 2012-11-22 21:07:12 i Allmänt

Repetitionen iför provet hick bra och det känns framförallt bra. Mådde toppen idag tills efter lektionen då huvudvärken kom tillbaka. Tog en kaffe med Eva på stan och sen hem för att äta och ta det lugnt. Huvudvärken är tillbaka ännu en gång, jag känner mig inte ok och jag förstår mig inte på detta. Detta är inte likt ett normalt levene

Så small det till

Publicerad 2012-11-21 20:37:51 i Allmänt

Ännu en gång har huvudvärken kommit tillbaka, orkar verkligen inte och fattar inte vad som kan vara felet. Kanske behöver jag komma ut och lapa ljus och frisk luft men ändå har jag haft massor av det förra veckan när jag jobbat men ändå haft huvudvärk de dagarna. Jag kan förvärra saker lätt och googlar allt och man ska ju aldrig lita på allt man läser och expert är man ju inte heller så sätta en diagnos själv går ju inte. Hoppas på att man känner sig bättre imorgon när man ska iväg och fokuserar på annat än hur man mår. Gottar mig till bönderna och massa vatten med hallon :)

Onsdagshumor

Publicerad 2012-11-21 12:53:16 i Allmänt

Kul! Skrattar så jag gråter. Minen och lyckan när han springer och sen hur ful tån är. Ja detta är kul! ;)

Sjukstuga

Publicerad 2012-11-21 12:34:04 i Allmänt

Efter en dag med vila och en natt då mitt hjärta vart en levande flod i sängen så är jag ändå piggare idag. Försöker ta det så lugnt som möjligt så jag är pigg inför lektionen imorgon som är jätte viktig innan provet bästa vecka, kollar Grey's Anatomy medan Simon spelar spel på datan, sjukstuga som sagt som tar det väldigt lugnt ❤

Tips

Publicerad 2012-11-20 21:10:00 i Allmänt

MaxFactor 3in1 Foundation
 

Sitter hela dagen, inte för fet och inte för torr. Man blir inte glansig i T-zonen utan den är grym! Rekommenderar verkligen denna om ni är ute efter en ny foundation. Glöm inte att återfukta huden nu i kylan. 

Inte bara jag

Publicerad 2012-11-20 20:54:47 i Allmänt

Utan mitt hjärta är också väldigt trött idag, vart på kurs hela dan och kom hem och sov i över två timmar. Nu har jag soffan för mig själv då Simon har åt på träning och jag är lika trött som förut. Bara jag inte börjar bli sjuk. Blir tidigt i säng idag ich förhoppningsvis sova ut så länge som möjligt imorgon så man får nya krafter!

Sleepy

Publicerad 2012-11-20 12:08:11 i Allmänt

 
 
 
 
Sjukt trött, kan knappt va människa. Vakna med världens huvudvärk efter att Simons larm ringt i 30min med världens mest störande signaler (han har olika signaler varje minut typ) sjukt irriterande. Väl uppe och på g mot skolan känne rjag mig illamåeende och alldeles varm och svettig och ont i kroppen. Jag har inte feber och nu mår jag hur bra som helst bara väldigt väldigt trött så förstår inte vad som är felet. Har nån av er haft något liknande? Provet gick i alla fall jätte bra, hoppas jag. Nu ska jag nog sova vilket jag aldrig gör mitt på dan, men såhär trött kan man ju inte va. Fy för vinter!

Dagens lycka

Publicerad 2012-11-19 15:54:26 i Allmänt

Jag hitta min iPod! Hade en rosa en gång men den sålde jag tyvärr så nu har jag bara denna lilla, men den e grym till träningen eftersom man kan klämma fast de i linnekanten! Så nu är den laddad med bra musik så det är bara att ge sig ut i spåret! ;)

Ledig måndag

Publicerad 2012-11-19 07:05:33 i Allmänt

Man vet ju aldrig om de ringer dessa dagar, då känns det bra att vara redo och uppe. Förra måndagen ringde vik-poolen och väckte mig då jag stressa upp, duscha och fixa mig på en haltimma, panik och inget roligt sätt att vakna på. Jag har flera alternativ idag, vill färga håret, träna (idag ska ska ska jag ta tag i träningen), plugga (har prov imorgon) och ännu mer plugg för att vara förberedd. Som sagt jag har att göra ändå! Hoppas ni får en go start på veckan!

Dröm

Publicerad 2012-11-18 20:05:00 i Allmänt

Valio vanilj med hallon och min blandning av pumpafrön, kokos och mandelflarn. Drömmen. Efter en kvällspromenad med hjärtat blir det kvällsmat och solsidan :)

Dm

Publicerad 2012-11-17 16:35:10 i Allmänt

Fotbolls dm i långared idag, åkte ut med Fia vid ett tiden och kom nyss hem. Två vinster och en förlust för långared. Ikväll blir fet middag och spel hemma hos svärmor. En lugn och go helg!

Mums

Publicerad 2012-11-17 09:04:12 i Matrecept

Baconlindad kycklingfilé fylld med mozzarella, pesto, tomat och vitlök, brunsås med svart vinbärs gelé, klyftpotatis och sallad, gott!

Som en dans

Publicerad 2012-11-16 13:23:58 i Allmänt

Provet gick jätte bra och det var väldigt lätt. Känns skönt att avsluta denna arbets veckan med något positivt så . jag hitta även en ursnygg tröja på rean idag, lägger nog upp den sen! Ikväll blir det mysfredag och xfactor som vanligt för imorgon är det cup ute i långared som börjar tidigt! :)

L Art

Publicerad 2012-11-14 21:39:00 i Allmänt

 
LYSTRING! Idag har min fina svägerska startat sin hemsida/webshop där man kan köpa fin fina ljusprydnader med mera till höstmörkret. Hemmagjorda och fina produkter som är jätte fina och unika. Kolla in hennes hemsida www.lart.nu för att kika runt och se mer. Rekommenderar verkligen betongprydnader till hemmet som är lite hårda men ändå blir väldigt mjuka och fina med ett fint sken. Klicka vidare HÄR!
 
Gilla även hennes facebook-sida HÄR

Grattis mamma

Publicerad 2012-11-14 17:31:00 i Allmänt

Idag fyller världens bästa mams år! Hurra! Kanske blir en sväng till sollebrunn ikväll, annars blir det nog kalas i helgen för att fira :)

God morgon

Publicerad 2012-11-14 10:54:12 i Allmänt

 
Har vart uppe sen tio, jag har äntligen fått sova ut lite mitt i veckan. Behövdes, tror jag är för trött eller brist på nåt för min huvudvärk kommer då och då. Först trodde jag det berodde på att jag inte åt ordentligt och regelbundet men nu börjar jag ana att det kanske är att jag får för lite sömn. Ska lägga mig tidigt idag och se hur det blir. Vid halv ett ska jag hoppa in på gläntan, i bara 4h men det är alltid nåt. Sen blir det nog hemma resten av dagen och bara pyssla och mysa. Måste kolla igenom lite skolsaker också. Bild: ljus från h&m.

Call girl

Publicerad 2012-11-13 22:00:01 i Allmänt

 
Riktigt mysigt att gå på bio med alla tjejerna mitt i veckan. Piggar upp vardagen lite mer och filmen var riktigt bra, säger bara - se den! Lite frågor finns ju kvar men det får man nog fortsätta spekulera i. Det var häftigt att de hade lyckats med miljön och stilen/livsstilen så bra, den utspelades ju trots allt på 70-talet, inga misar någonstans. Rekommenderar! Nu har jag precis kommit hem och tvättat av mig sminket och ska kura ner mig i soffan en stund innan lampan släcks. Nighty
 

Till min sjukling

Publicerad 2012-11-13 14:02:56 i Allmänt

Köpte jag med mig en burk chai hem till. Mysigt nu till hösten och de lite småkrassliga dagarna :) jag tycker den e godast med mer mjölk än hälften hälften. Jag tog 1,5 dl mjölk, 1/2dl vatten och 2msk pulver :)

Det lilla

Publicerad 2012-11-13 12:24:36 i Skönhet/Shopping

Goda besked från läraren idag om att jag ligger bra till. På fredag är det prov och nästa vecka också, så mer fokus på skolan nu än jobb. Imorgon är det jobb med 1-2 åringarna men sen får det endast bli de dagarna jag e ledig från skolan som jag tackar ja till. Köpte mig lite nytt till mobilen på vägen hem idag. Innan hade jag ett vanligt silikonfodral i rosa som var ganska slutet. Rekommenderar det eftersom den skyddar verkligen telefonen om man tappar den eller från att glida men nu ville jag ha lite finare. Hitta det på hemmakväll för bara 99kr och en liten diamant för att skydda hörlurarhålet så det håller sig rent. Fet blev en rolig liten uppiffning :) konstigt, känns som man blir gladare av mindre saker ju äldre man blir. Förr blev jag gladare av ett plagg nu blir jag lite glad och upprymd av att köpa nya strumpor :/ hur vuxen är man då?

Hej måndag

Publicerad 2012-11-12 17:29:26 i Allmänt

Det blev ett jobbigt uppvaknande för mig idag! Blev väckt av att mobilen ringde då de behövde mig på noltorpsskolan idag, så det var bara att skutta upp från sängen, in i duschen och sen vidare till skolan. Det var sex åringar idag, livliga små som gärna testar gränserna ;) Jag som var inställd å en hel dag hemma med massa mys, tvätt och plock samtidigt som min sambo ligger sjuk. Jätte mysigt men så blev det ju inte. Istället är jag sjukt trött nu och gör alla måsten ändå och försöker få ihop lägenheten n¨gorlunda bra. Måste hämta tvätten i källarn, måste ha kraft. Ja, hej måndag!

Farsdag

Publicerad 2012-11-11 23:18:26 i Allmänt

Tyvärr bor pappa ända borta i Åsa (Hallands län) så jag har inte kunnat fira han så som många andra gör med middagar osv. Istället har det blivit en grattishälsning på lite olika vis :) bjuder på en bild på papsen!

sovande dag

Publicerad 2012-11-11 19:50:44 i Allmänt

Idag har vi bara sovit, och sovit ännu mer. Jag är sjukt trött och känner att jag behöver ytterligare en dag för att vara återställd. Idag har vi legat i soffan på exakt samma plats, druckit flera liter vatten och läsk och inte rört oss ur fläcken. Simon är fortfarande dålig stackarn och är varm och feberfrossig från och till. Nu solsidan och pizza och ännu mer flöt. Hoppas ni har en go söndag med massa goa farsdagmiddagar!

Julskinka - griljering, tidigt kanske

Publicerad 2012-11-11 16:35:00 i Allmänt

Men så gott! Fixa den första julskinkan idag för detta året! Så gott! Och jätte bra pålägg :) Tänkte dela med mig av receptet av griljeringen:

1 st ägg
3 msk grovkornig senap
0,5 msk socker
salt

Blanda ihop och fördela ut blandningen på den kokta skinkan. Sen strör du över ströbröd och låter den stå i ugnen i ca 15min på 225grader.

 

Underbara ni

Publicerad 2012-11-11 12:21:26 i Allmänt

Alltså gårdagen var jätte bra, kanon vänner, nya vänner fina folk och ja det va dans och skoj! Tack alla! Nu ligger jag här ich blir tjock av alla ostbågar och chips som ni inte åt upp :( min sambo ligger till sängs och har feber och är sjuk och jag är inte bakis alls :)

Redo

Publicerad 2012-11-10 18:09:19 i Allmänt

Nu kör vi lite fest, kommer lite folk och sen kanske det blir utgång :)

Dop för Alice

Publicerad 2012-11-10 18:04:39 i Allmänt

Idag var det dopdag för Alice. Så söt och fin liten tjej och Patrik och Ninna är så fina föräldrar. Var en fin stund i kyrkan och sen blev det presentöppning och fika. Av oss fick dom en jätte fin "mitt första år" album med silvrig framsida och ett silverhalsband med ett hjärta.

Helg

Publicerad 2012-11-09 21:12:52 i Allmänt

Halleluja, helg! Fasen va veckan har gått fort och har vart bra! Vad jag vill ha detta som vardag nu nu nu! Men den som väntar på nåt gott ;) har avnjutit en jätte god måltid och ligger nu i soffan med min skatt och fredagsmyser till x-factor. Imon är det dags för dop då lilla Alice ska döpas, Patrik & Ninnas dotter :)

Grattis storebror!

Publicerad 2012-11-08 19:44:09 i Allmänt

Just det, igår fyllde storebror hela 24år. Grattis till honom ännu en gång! :) (gammal bild på han & svägerskan Jessica)

Stolt

Publicerad 2012-11-08 19:12:32 i Allmänt

Fina lillebror pryder plånkan. Fin så fin, stolt syster. Borde ju ärvt de snygga dragen ifrån mig ;)

På bussen hem

Publicerad 2012-11-08 17:39:14 i Allmänt

Är nu på väg hem från sollebrunn, blev en lång dag där trots att jag sluta alv två. Sa hej till mamma och så sluta Emelie tidigare så jag fick chans till att träffa på henne och lilla Ella. Kolla in lägenheten, tjata och lekte ute med lilla trollungen! Så söt! Nu längtar jag tills jag kommer hem och får slänga på mig myskläderna och ladda inför en ny dag på förskolan :)

Avkoppling

Publicerad 2012-11-07 20:24:18 i Allmänt

Myser till bönderna efter en lång dag på jobbet. Har gått jätte bra idag och resten av veckan blir det jobb på Sollebrunns förskola. Ska bli jätte kul att komma till ska dit där jag gjorde mina första timmar, alltid kul att komma tillbaka till sin gamla skola och även sitt hem/by där man känner sig som hemma :) längtar otroligt mycket efter att få va färdig utbildad och börja ha detta arbetsliv som vardag. Bara tre år kvar ;) om man ska se det positivt!

Trött tjej

Publicerad 2012-11-06 19:32:52 i Allmänt

Idag har det vart en lång dag men rolig! Är helt slut och kan somna redan nu om det är så. Ska jobba imon med hela dagen och ska även få stänga/låsa. Känns skönt att hamna på en arbetsplats och få den bekräftelsen av hur bra man är, gör det extra roligt. De boka mig till och med en tid de hade nästa vecka :)

Just det ja. .

Publicerad 2012-11-05 20:36:55 i Allmänt

Killarna vann ju kycklingcupen med 1-0 igår! stort grattis, grymt kul! ;)
 
lillebror nedre raden i mitten (3dje från vänster & innåt)

Dagens lycka

Publicerad 2012-11-05 17:09:56 i Allmänt

Idag ringde de äntligen från en förskola och behövde personal! Om jag blev glad! Upp ut sängen fort som bara den för att sticka iväg till noltorpsskolan där jag skulle va, var en kort dag på fyra timmar så sluta redan vid ett. Nu har jag också bakat lussebullar med Eva som blev grymt goda! Ska bara slappa resten av kvällen och ladda inför imorgon då det blir ännu mer jobb på en annan förskola nära mig då det blir en hel dag 7.45 till 16.15, jätte kul ska det bli! Skönt med pengarna också! Så nu hoppas jag på massa jobb framöver :)

Texas longhorn & skyfall

Publicerad 2012-11-05 17:05:44 i Allmänt

Gårkvällen blev väldigt mysig trots huvudvärken, middagen på Texas var mycket bättre denna gången och det blev en go kväll. Skyfall var ok men det finns ju ingen ny Bond film som slår de hamla klassikerna! Är nog tiden som gör sin charm i dom ;)

Final

Publicerad 2012-11-04 14:20:37 i Allmänt

Förresten, sollebrunn gick vidare igår på cupen, så idag spelar det final som jag tyvärr missar :/ suger. Men ska hålla alla timmar & tår! Gör ni det också ;)

Huvudvärk

Publicerad 2012-11-04 14:17:02 i Allmänt

Vakna upp med huvudvärk men har haft en go morgon/förmiddag ändå. Drog oss i sängen länge idag med kaffe och sons of anarchy. Nu är jag nyduschad för middag och bio i Göteborg med Simons pappa och fru. Med mitt huvud hade jag hellre vart hemma och bara vart på en söndag men det blir väll trevligt med middag också. Ska till Texas Longhorn som vi va på för inte så längesen, det va ju sådär. Litet och trångt. Hoppas ni alla har en bra söndag :)

Sons & mys

Publicerad 2012-11-03 13:28:17 i Allmänt

Myser i soffan till sons of anarchy, snart in i duschen för att sen dra ut på lite ärenden. Go lördag :)

Saturday Morning

Publicerad 2012-11-03 09:40:54 i Allmänt

Underbara morgon, älskar morgonen under helgerna, kanske för att man vaknar upp med en partner jämte sig man kan ligga och dra sig, gosa hur länge man vill och sen gå upp och avnjuta en kopp kaffe tillsammans och även en mysig frukost. Älskar lördagar, äslkar helg. Nu ska jag smutta vidare på mitt kaffe.
 
 
'
 
 
 

För att du är du

Publicerad 2012-11-02 20:17:00 i Allmänt

 
 
 En riktigt husmors dag, storstädat, storhandlat, lagat fin middag och nu sitter vi och kollar xfactor, mysigt såhär på en fredag! Imorgon blir det lite fix här hemma, en vända till Simons mormor och morfars grav för att tända ett litet ljus och sen får vi se vad som sker :) 

Om

Min profilbild

Lisa Andersson

Studerande tjej på 22vårar. Bor i Alingsås tillsammans med sambon och extraknäcker som vårdbiträde & förskollärare. Här får ni följa min vardag som oftast innehåller fika på stan, festande, vardagsbabbel, träning, min senaste hobby och shopping!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela